* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!

Cloud je anatomski jastuk odličan za spavanje u svim položajima. Memorijska pjena nudi konstantnu potporu i pomaže eliminirati bolove.

Memorijska pjena je izuzetno ugodna na dodir.

Dimenzija jastuka je cca 53 x 33 x 10/12 cm. Tkanina koju koristimo kao navlaku za jastuk Cloud zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine. Napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva i periva na 60°C.

150,00 kn

s

KAKO ODABRATI DOBAR JASTUK?

Ukoliko se budite sa bolovima u vratnoj kralježnici, najčešći uzrok je krivo odabrani jastuk. Za spavače na trbuhu i leđima, dobri su niži jastuci, dok su za bočne spavače dobri anatomski oblikovani jastuci. Bitno je da kod spavanja, glava spavača bude u pravilnom položaju – kralježnica ne smije biti iskrivljena.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite jastuk, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj jastuk zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu jastuka, uplaćujete razliku u cijeni između ta dva jastuka, a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu jastuka, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po jastuk, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da jastuk kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za jastuk doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Provjerite

Što drugi kažu o jastuku cloud

 • Oduševljena sam svojim novim jastukom 😀 Konačno me više ne boli vrat nakon spavanja. Velike pohvale za cijeli vaš tim te uslugu, odlični ste💪


  Ana (24.03.2021)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI JASTUK - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 280 g/m2, antibakterijska i antialergijska, lako skidiva i periva na 60°C, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

MEMORY PJENA

Memorijska pjena gustoće 15 kg/m3

SPECIFIKACIJA JASTUKA

UDOBNOST:Memory pjena 35 kg/m3
OBLIK:Anatomski
NAVLAKA:280g/m2, 100% PES
SKIDIVA:Da, lako skidiva
PERIVA:Da, 60°C
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO:2 godine
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:53x33x10/12 cm

ZA DODATNE INFORMACIJE O JASTUKU CLOUD SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 17:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

Jastuk Medifoam

60,00 kn110,00 kn

VIŠE O JASTUKU MEDIFOAM

Medico Poplun

109,00 kn169,00 kn

VIŠE O MEDICO POPLUNU

- 10%

Lux

1.386,00 kn3.420,00 kn

VIŠE O LUXU
- 20%

Indigo Lux

1.864,00 kn4.536,00 kn

VIŠE O INDIGO LUXU