- 20%
* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU MADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

Obriši
s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.

OPIS

Model Indigo Lux spada u kategoriju tvrđih madraca koji zbog svojih svojstava pruža udoban i dugotrajan san, te je izuzetno dobar kod problema s kralježnicom zbog spoja tri različite visokokvalitetne jezgre: džepićasta jezgra, HR pjena i latex pjena.

Prednost džepićaste jezgre je u tome što se ugibaju samo one opruge na koje tijelo vrši pritisak. Svaka opruga nalazi se u svoj džepiću od tkanine kako bi se produžila trajnost samih opruga i madraca.

Opružna jezgra madraca napravljena je u 5 zona udobnosti, na njoj se nalazi sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završni sloj madraca čini latex pjena u visini od 2 cm kojoj je osnovna karakteristika da iznimno dobro reagira kod pritiska, idealno se prilagođava tijelu, a nakon spavanja vraća se u prvobitno stanje.
Također, latex sadrži i gel za hlađenje čije pogodnosti dolaze do izražaja kod osoba koje se pojačano znoje, kao i kod ljetnih dana kada su temperature više i otežavajuće za mirno spavanje.

Ukupna visina modela Indigo Lux iznosi 24 cm, a madrac je predviđen za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i latex pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.
Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama.
Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Indigo Lux napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je, ovisno o Vašem odabiru, skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Indigo Lux zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Indigo Lux predviđen je za osobe tjelesne težine do 120 kilograma (pojedinačno), te je pogodan za osobe koje spavaju pretežitu na leđima ili trbuhu te se pojačano znoje tokom spavanja.

RAZLIKA IZMEĐU ROLANOG I MADRACA U PUNOM OBLIKU

PUNI OBLIK
Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu. Kada preuzmete madrac, potrebno ga je raspakirati i skinuti zaštitnu foliju te madrac možete odmah i koristiti.

ROLANI OBLIK
Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Provjerite

Što drugi kažu o madracu indigo lux

 • Organizaciju narudžbe pa i samu dostavu da i ne spominjem!.👍👌👏👏👏 Zaista zavrjeđujete svaku pohvalu... Prva prespavana noć na njemu i prezadovoljan sam👍👍👍👍. Nakon dugooooo dugoooo vremena probudim se bez bolova u leđima te odmoran. Prezadovoljan sam s njime te se nadam da će tako i ostati. Zeznul sam samo da u samome startu nisam naručio i memory jastuke ali to još uvijek i stignem😊😁😉... Svaka preporuka i pohvala Medicu!


  Dražen (09.06.2021)

 • Indigo lux madrac imamo skoro pola godine. Jako smo zadovoljni, od prvog dana smo se naviknuli na njega.


  Matija (08.06.2021)

 • Prvo jutro bez bolova u ledima nakon 3 godine. Indigo Lux je odličan. Hvala.


  Gabrijela Wolf (02.06.2021)

 • Uzeli smo Indigo Lux na preporuku ekipe Medica s obzirom na krevet, podnicu i nas nacin spavanja. Najbolji madrac na kojem sam ikada spavala. Komunikacija super, dostava u roku i dostavljac iznimno simpatican. Svaki put kad legnem na krevet se iznova obradujem njegovom udobnoscu. Definitivna preporuka, uskoro sredujemo jos jednu sobu i ici cemo opet na istu opciju.


  Ana

 • Zelo udobno ležišče. Po enem letu drži obliko tako kot novo. Indigo lux je malo trši in idealen za osebe, ki imajo težave s hrbtom.


  Miha (15.03.2021, SLOVENIJA)

 • Spavala sam na njemu tek jednu noć, a na moje opće iznenađenje probudila sam se prvi put nakon duuugog perioda agonije s leđima i lošim madracem bez ikakvih bolova i buđenja noću zbog neudobnosti. Prezadovoljna sam, već obožavam ovaj madrac! Sve pohvale Medicu!


  Sonja (23.09.2020)

 • Madrac je premašio sva moja očekivanja. U startu sam tražila da bude malo omekšan jer volim spavati na boku. Zaista je udoban i kvalitetan. Sve preporuke! Stigao je i Memory jastuk. Odličan je i on! Moram pohvaliti i odličnu organizaciju dostave! Kad kažu da ce doći - dodju! Nema čekanja cijeli dan! Sve iduće madrace kupujem ovdje !


  Snježana (19.09.2020)

 • Ne samo da sam zadovoljan nego sam prezadovoljan, madrac Lux savršen, imam ga par dana i kad idem spavat idem sa veseljem.
  Preodusevljen sam!
  Hvala iznimno ljubaznom osoblju na telefonu, dostavi i brzoj isporuci!
  Preporučujem svima, napokon da je nesto domaće a da je dobro, prihvatljivo novčano.


  Tomislav (06.06.2020)

 • Madrac koristim skoro 2 godine. Isti je kao i prvog dana. Kolega sada traži madrac pa sam se sjetio da bi mogao staviti recenziju. Prije kupnje dobio sam sve informacije koje sam tražio, a o madracu ne treba duljiti. Ocjena 5/5. Svaka čast ekipa.


  Nino (24.03.2020)

 • Odličan madrac i brza dostava. Preporučam. 5/5


  Danijela (19.03.2020)

 • Ja i žena smo kupili dva madraca 200×90 zajedno sa podnicama i koristimo ih na krevetu 200×180 cm. Sad su prošla tri mjeseca i jako smo zadovoljni. Oboje volimo tvrđe madrace i ovi su nam ugodni i komodni. Hvala na popustu pri kupovini, dobili smo i odlične jastuke – tako smo skroz zadovoljni!


  Damir (18.03.2020)

 • Odličan madrac, svaka preporuka onima što vole tvrde madrace


  Julijana Galić (10.03.2020)

 • Joj mi smo oduševljeni!! Kupili smo madrac prije dvije godine. Meni je trebalo neko vrijeme (cca 3 tjedna) da se naviknem-malo mi je bio tvrd na početku, NO nakon toga – kad spavamo negdje drugdje samo jedva čekamo doći doma i vratiti se našem madracu!! Zaista je odličan!! Evo, sada nabavljamo i madrac za našeg klinca ?


  Timea (29.02.2020)

 • Imam ga skoro 2 godine i još uvijek sam zadovoljna, isplatilo se riskirati…hvala i lp


  Suzana (20.01.2020)

 • Odličan! Koristim ga već 3 mjeseca i preporodila se.


  Ivana (07.01.2020)

 • Jako sam zadovoljna,predobar madrac!
  U početku je bio malo pretvrd,ali sad nakon gotovo mjesec dana spavanja na njemu preodusevljena sam!
  Hvala iznimno ljubaznom osoblju na kvalitetnom madracu i brzoj isporuci!
  Preporučujem svima!


  Marina Zidar (07.09.2019)

 • Vrhunski madrac, tvrd, a opet mekan. Nakon onih sa ohohoho centimetra memory pjene, preporod, tek sad me ništa ne boli kad ustanem. I nakon 8 mjeseci korištenja, kao novi, nema “onih rupa”. Vrh.


  Roby (24.08.2019)

 • Spavam na ovom madracu već 10 mjeseci i niti jednom se nisam probudio a da bi me nešto boljelo. Za te novce najbolji madrac koji se može kupiti, preporučam jer je stvarno fantastičan.


  Matija (24.11.2018)

 • Madrac je odličan. Sve preporuke za one spavače koji vole tvrđe madrace.


  Dea (05.04.2018)

 • Najbolji madrac na kojem smo ikada spavali – kao da spavamo na oblaku.


  Dijana NK (15.02.2018)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 430 g/m2, antibakterijska i antialergijska, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat, ovisno o Vašem odabiru lako skidiva i periva na 60°C

\
×

LATEX

Latex gustoće 65 kg/m3 u visini 2 cm zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

HLADNO LIJEVANA PJENA

Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 40 kg/m3 u visini 3 cm

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

DŽEPIĆASTA JEZGRA

5 zona udobnosti, 320 opruga/m2, debljina žice 1,8 do 2,0 mm

\
×

BOČNA OJAČANJA

Poliuretanska (PU) pjena 30 kg/m3

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

PODNOŽJE MADRACA

Poliuretanska (PU) pjena 28 kg/m3 u visini 3 cm

SPECIFIKACIJA MADRACA

TVRDOĆA:Tvrđi madrac
UKUPNA VISINA:24 cm
JEZGRA:Džepićasta jezgra, 320 opruga/m2
UDOBNOST:3 cm HR pjena 40kg/m3 + 2 cm latexa sa gelom za hlađenje 65 kg/m3
NAVLAKA:430g/m2, 65% PES, 35% viskoza
SKIDIVA:Ovisno o Vašem odabiru
PERIVA:Ovisno o Vašem odabiru
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu i latex
JAMSTVO:5 godina
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200/210 x 80/90/100/120/140/150/160/180, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU INDIGO LUX SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 16:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

- 25%

Indigo Flex

1.355,00 kn3.964,00 kn

VIŠE O INDIGO FLEXU

Jastuk Medifoam

60,00 kn110,00 kn

VIŠE O JASTUKU MEDIFOAM

- 10%

Lux

1.406,00 kn3.520,00 kn

VIŠE O LUXU

Zaštitni nadložak

70,00 kn176,00 kn

VIŠE O ZAŠTITNOM NADLOŠKU