- 30%
* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU MADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

Obriši
s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.

OPIS

Model Indigo Silver spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a zadovoljava i najzahtjevnije spavače.

Madrac je napravljen od 100% lateksa, visina jezgre madraca iznosi 18 centimetara, a ukupna visina madraca iznosi 19 centimetara.

Sastav je 80% SBS (umjetni) i 20% prirodni lateks bez dodatnih punila sa OEKO-TEX Standard 100 Class 1 certifikatom za lateks jezgru.

Posebna higijenska svojstva čine ovaj lateks madrac otpornim na grinje, a zahvaljujući otvorenoj dinamičnoj strukturi lateksa, Indigo Silver omogućava normalan protok zraka i dobru provodljivost vlage.

Navlaka madraca Indigo Silver napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Indigo Silver zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Za Indigo Silver izrazito je bitno da se koristi na fleksibilnim podnicama s razmakom do 5 cm između letvica.

Madrac je predviđen za osobe tjelesne težine do 100 kilograma (pojedinačno), te je pogodan za bočno spavanje, kao i trbušne i leđne spavače.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 14 – 21 dan.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Provjerite

Što drugi kažu o madracu indigo silver

 • Nakon 8 mjeseci korištenja ovog madraca (180x200) mogu samo reći sve najbolje. Udoban, malo mekši ali za nas koji imamo po 70kg je taman, Spavam odlično, kao nikad, budim se osviježen za novi dan. Par puta sam pratio spavanje na satu koji ima tu opciju i prema njemu redovno sam oko 20% vremena u najdubljem snu.


  Alen (17.08.2020)

 • Suprug i ja kupili smo dva madraca i odmah nakon prve noći bili oduševljeni. Sada nakon tjedan dana naše jeoduševljenje još veće. Posebna zahvala zaposlenicima čija je usluga za čistu peticu.


  tatjana kralj (19.05.2020)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 430 g/m2, antibakterijska i antialergijska, lako skidiva i periva na 60°C, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

LATEX

Latex gustoće 65 kg/m3 u visini 18 cm zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat (prirodni 20%, SBS 80%)

SPECIFIKACIJA MADRACA

Tvrdoća:Srednje tvrdi madrac
Ukupna visina:19 cm
Udobnost:Latex 65 kg/m3 visine 18 cm, 20% prirodni, 80% SBS
Navlaka:430g/m2, 100% PES
Skidiva navlaka:Da, lako skidiva, zip sa tri strane
Periva navlaka:Da, 60°C
Certifikat:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu i latex jezgru
Jamstvo:5 godina
Sleep Trial:Da, 100 dana od dana dostave
Dimenzije:190/200 x 80/90/120/140/160/180, vanstandardne dimenzije nisu dostupne

ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU INDIGO SILVER SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 17:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

- 25%

Indigo Flex

1.660,00 kn4.680,00 kn 1.245,00 kn3.510,00 kn

VIŠE O INDIGO FLEXU

- 10%

Lux

1.540,00 kn3.710,00 kn 1.386,00 kn3.339,00 kn

VIŠE O LUXU

- 20%

Indigo Lux

2.330,00 kn5.570,00 kn 1.864,00 kn4.456,00 kn

VIŠE O INDIGO LUXU

Podnica Lux

498,00 kn849,00 kn

VIŠE O PODNICI LUX