- 10%
* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU MADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

Obriši
s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.

OPIS

Model Lux spada u kategoriju srednje tvrdih madraca koji daje izuzetan osjećaj mekoće i udobnosti tokom spavanja, ali ima i sve značajke dobre potpore i rasterećenja pritiska zbog završnog sloja memorijske pjene.

Madrac je napravljen u 7 zona udobnosti, jezgra madraca napravljena je od džepićastih opruga, na džepićastoj opruzi nalazi se sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završan sloj madraca čini memorijska pjena koja Vam pruža udobnost i visoku kvalitetu sna, također u visini od 3 cm.

Ukupna visina modela Lux iznosi 24 cm, a madrac je jednostran i predviđen je za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i memorijske pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama.
Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Lux napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je, ovisno o Vašem odabiru, skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Lux zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Lux predviđen je za osobe tjelesne težine do 110 kilograma (pojedinačno) koje pretežito spavaju na boku, a potom na leđima ili trbuhu.

RAZLIKA IZMEĐU ROLANOG I MADRACA U PUNOM OBLIKU

PUNI OBLIK
Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu. Kada preuzmete madrac, potrebno ga je raspakirati i skinuti zaštitnu foliju te madrac možete odmah i koristiti.

ROLANI OBLIK
Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Provjerite

Što drugi kažu o madracu lux

 • Nakon mjesec dana spavanja na madracu Lux ,jako smo zadovoljni i svima preporuka za odabir. Stručno osoblje i brza dostava. 20.06.2021


  Tihana (20.06.2021)

 • Prije mjesec dana smo kupili Lux madrac ,jako smo zadovoljni madracom,nije ni tvrd ni mekan nego taman 😊. Za Medico home sam doznao pregledavajući forum o madracima,gdje sam vidio da vlasnik firme aktivno sudjeluje u raspravama. Ponukan tim što sam pročitao, odlučio sam nazvati Medico home. Njihova telefonska prodaja je jako uslužna i stručna ,postavili su mi niz pitanja i to mi je pomoglo da odaberem madrac koji u potpunosti odgovara našim potrebama. Nadam se da ću uskoro naručiti nadmadrac za dnevnu sobu i da će biti na sniženju.😁 P.S. Dostavljač je bio jako simpatičan i pomogao mi odnijet madrac na prvi kat.


  Almir (14.06.2021)

 • Veoma sam zadovoljna LUX madracem. Izrađen je po mjeri uz zanemarivu razliku u cijeni. A ugodan kontakt, korisni savjeti pri odabiru i pouzdana dostava, zaslužuju svaku preporuku i pohvalu.


  MELITA (29.05.2021)

 • Uspjesno smo odabrali madrac Lux uz pomoc strucnog osoblja iz Medico-Home-a i uz njihove preporuke obzirom na nase navike spavanja. Hvala puno svima koji su nam uskocili u pomoc, vec dva mjeseca spavamo kao bebe. Madrac je stigao jako brzo, nude razlicite mogucnosti placanja, svi su iznimno ljubazni. Hvala jos jednom!


  Tihana Jaguljnjak (25.05.2021)

 • Spavamo na Luxu skoro mjesec dana i prezadovoljni smo. Jako je udoban i srednje tvrdoće baš kako piše. U odabiru nam je puno pomogao djelatnik koji je poslušao naše želje i preporučio idealan madrac za nas. Iako smo naručili vanstandardnu dimenziju, madrac je brzo stigao. Preporučamo svima!


  Anja

 • U pocetku sam mislila da je premekan madrac, ali nakon mjesec dana spavanja na njemu budim se bez bolova u donjem dijelu leđa i spavam cijelu noc sada. Toplo preporucam kupovinu ovog madraca, a i cijena je povoljna sto je jos jedan plus. Kvaliteta koja se osjeca.


  Zdravka (19.04.2021)

 • 15 dana spavanja na Lux madracu. Jako udoban, čvrst, ne pretvrd, taman. Kvaliteta i izgled na vrhunskom nivou. Preporuka. (Y)


  Alen (12.03.2021)

 • Kupili madrac Lux i bio nam premekan, zapravo nije nam odgovarala memory pjena u gornjem sloju. Sve pohvale gospođi Heleni jako ljubazna i susretljiva tako da smo se dogovorili za izradu drugog madraca koji bi nam bolje odgovarao. Madrac je odličan, prezadovoljni smo i najvažnije dobro se odmorimo i naspavamo.


  Brigita (09.03.2021)

 • Madrac je izvrstan, ravan a mekan, jako udoban, ne ostaju udubljenja i daje odličnu potporu...suprug i ja smo prezadovolnji, cijena je extra dobra a kvaliteta zaista vrhunska, svima ga usmeno hvalimo i preporučujemo:)...zahvale i jako ljubaznom i pristupačnom osoblju!


  Ivana (04.02.2021)

 • Na preporuku Vaše ljubazne djelatnice (za bočne spavače koji smo suprug i ja), kupili smo Lux madrac s kojim smo prezadovoljni. Udoban je, kvalitetne izrade, prilagodljiv baš koliko treba...nemamo niti jednu zamjerku i budimo se naspavani. Još kad se sjetim da smo razmišljali dati nekoliko tisuća kn više za "pošteni" madrac...Ovo je zaista best buy na našem tržištu.


  Petra (26.01.2021)

 • Odličan madrac. Pre zadovolji jako udoban.


  Brigita (18.01.2021)

 • Pozdrav!Za madrac Lux imam samo pohvale,imamo ga tjedan dana i žao mi je što ga prije već nismo uzeli jer stvarno kvaliteta je vrhunska a cjena puno jeftinija od drugih prozvođaća i napokon se budimo naspavani!


  Darinka (17.12.2020)

 • Imamo madrac 4 dana i preporodili smo se. Kao da spavamo u oblačiću. Preporuke svima 🙂


  Anita (05.10.2020)

 • Kupili smo u 7 mjesecu ove godine LUX madrac i prezadovoljni smo.Madrac je odlične kvalitete,s kvalitetnom navlakom.Spavamo kao na oblaku.Madrac je srednje tvrdi i nama baš takav odgovara.Savršen je za pravilnu potporu kralježnici prilikom spavanja i stvarno se budimo odmorni.Uglavnom sve pohvale za madrac i ljubazne djelatnike.


  Željka i Ivica (01.10.2020)

 • Suprug i ja smo prezadovoljni Lux madracem, spavamo kao bebe, hvala ljubaznom osoblju na preporuci i pozdrav iz Zagreba 🙂


  Marija (07.09.2020)

 • Kupio sam Lux madrac prije 7 dana i imam apsolutno sve pohvale. Kvaliteta madraca i izgled na vrhunskom nivou.
  Madrac za svaku preporuku.


  TOMISLAV (20.04.2020)

 • Kupili Lux madrac mami bolesne kičme i kukova. Mama oduševljena. Već se dugo nije tako dobro naspavala. Preporuka


  Blanka Žerjav (14.02.2020)

 • Prošla je godina kako sam kupio ovaj madrac. Još uvijek jako zadovoljan, madrac je kao nov, a spavanje nikad bolje ? Zaboravite reklame sa skupim madracima, Medico ima pravi omjer cijene i kvalitete! Hvala i nastavljam kupovati kod Vas


  Zlatko (12.09.2019)

 • Madrac je zakon , preporuka svima. Ljudi Pustite price sa TV reklama, Medico madrac pravi omjer kvalitete i cijene. Pohvale djelatnici Nadi koja nam je ljubazno prezentirala madrac


  Pohvale (08.05.2019)

 • Kupili smo 2 Lux madraca i moram priznati da su ispunili sva očekivanja. Vjerujem da su i ostali madraci jednako kvalitetni, definitivno najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. PREPORUČAM!


  Nenad (13.11.2018)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 430 g/m2, antibakterijska i antialergijska, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat, ovisno o Vašem odabiru lako skidiva i periva na 60°C

\
×

MEMORY PJENA

Memory pjena gustoće 50 kg/m3 u visini 3 cm

\
×

HLADNO LIJEVANA PJENA

Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 35 kg/m3 u visini 3 cm

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

DŽEPIĆASTA JEZGRA

7 zona udobnosti, 320 opruga/m2, debljina žice 1,8 do 2,0 mm

\
×

BOČNA OJAČANJA

Poliuretanska (PU) pjena 30 kg/m3

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

PODNOŽJE MADRACA

Poliuretanska (PU) pjena 28 kg/m3 u visini 3 cm

SPECIFIKACIJA MADRACA

TVRDOĆA:Srednje tvrdi madrac
UKUPNA VISINA:24 cm
JEZGRA:Džepićasta jezgra, 320 opruga/m2
UDOBNOST:3 cm HR pjena 35kg/m3 + 3 cm memory pjena 50 kg/m3
NAVLAKA:430g/m2, 65% PES, 35% viskoza
SKIDIVA:Ovisno o Vašem odabiru
PERIVA:Ovisno o Vašem odabiru
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO:5 godina
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200/210 x 80/90/100/120/140/150/160/180, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU LUX SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 16:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

- 25%

Indigo Flex

1.355,00 kn3.964,00 kn

VIŠE O INDIGO FLEXU

- 20%

Indigo Lux

1.884,00 kn4.636,00 kn

VIŠE O INDIGO LUXU

Jastuk Medifoam

60,00 kn110,00 kn

VIŠE O JASTUKU MEDIFOAM

Zaštitni nadložak

70,00 kn176,00 kn

VIŠE O ZAŠTITNOM NADLOŠKU