VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

BF AKCIJA

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Medico Ljetni Paket

Uz kupovinu madraca Biolux, Prestige, Rubin i Tirkiz ostvarujete 50% popusta na Medico Ljetni paket.

48,00  (361,66 kn)

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Medico Ljetni paket sastoji se od 2 jastuka Medifoam Mix dimenzija 50×70 i 2 ljetna popluna dimenzija 200×140.

JASTUK MEDIFOAM MIX

Medifoam jastuk punjen usitnjenom poliuretanskom i hladno lijevanom pjenom odličan je odabir za sve osobe koje prvenstveno spavaju na boku. Visina samog jastuka je cca 15 centimetara, a tkanina koju na njemu koristimo proštepana je vatom, 100% je PES te je antibakterijska i antialergijska, a zadovoljava strogi OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da tkanina može ići direktno uz kožu djeteta. Navlaka jastuka nije skidiva te samim time jastuk nije periv.

LJETNI POPLUN

Volite se tijekom ljeta nečim pokriti, a ne možete osjetiti na tijelu debeli, zimski poplun ili deku?

Medico Home ima rješenje za sve spavalice koje se tijekom vrućih dana ipak vole ušuškati pod nešto, a to rješenje se nalazi u Medico ljetnom poplunu čija je tkanina napravljena od mikrovlakana te proštepana s vatom gustoće 200 g/m2. Medico ljetni poplun lagan je i podatan, odličan i mekan pokrivač koji će Vam osigurati ugodan san. Navlaka ljetnog popluna je antibakterijska i antialergijska i zadovoljava strogi OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da tkanina može ići direktno uz kožu djeteta. Medico ljetni poplun je periv na temperaturi do 60 stupnjeva.

Dokumentacija

  OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

  14 dana pravo povrata

  Za ovaj proizvod nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana provedene dostave.

  U slučaju da niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana, od dana prikupa proizvoda, odnosno dostavljenog IBAN broja računa, u cijelosti vratiti cjelokupni iznos na Vaš tekući račun.

  U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup proizvoda, tada se prikup provodi o trošku kupca u iznosu od 7,30 € (55,00 kn) neovisno o vrsti i dimenziji proizvoda.

  U slučaju da želite sami vratiti proizvod, tada ga je potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava bit će proveden u roku od 5 do 7 radnih dana na Vaš tekući račun, od dana kada je proizvod stigao na našu adresu, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

  VAŽNO: Sleep Trial period od 100 dana se ne odnosi na ovaj proizvod!

  Rok i način dostave

  Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 66,36€ (500,00 kn). Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do iznosa 66,36€ (500,00 kn), dostava se naplaćuje 7,30€ (55,00 kn).

  Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

  Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

  Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

  Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

  Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  Načini plaćanja

  Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

  Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

  Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 66,36€ – 199,08€ (500,00 kn – 1500,00 kn) do 12 rata, 199,09€ – 398,17€ (1500,01 kn – 3000,00 kn) do 24 rate, 398,18€ (3000,01 kn) i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

  Provjerite iskustva drugih kupaca

  Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

  Kontakt:

  Adresa proizvodnog pogona:

  Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
  (Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

  Radno vrijeme:

  Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
  Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

  Zapratite nas na društvenim mrežama