VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

BF AKCIJA

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Medico Zimski Paket

Uz kupovinu madraca Apolon i Somnus ostvarujete 50% popusta na Medico Zimski paket

54,00  (406,86 kn)

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Medico Zimski paket sastoji se od 2 jastuka Medifoam Mix dimenzija 50×70 i 2 zimska popluna dimenzija 200×140.

JASTUK MEDIFOAM MIX

Medifoam jastuk punjen usitnjenom poliuretanskom i hladno lijevanom pjenom odličan je odabir za sve osobe koje prvenstveno spavaju na boku. Visina samog jastuka je cca 15 centimetara, a tkanina koju na njemu koristimo proštepana je vatom, 100% je PES te je antibakterijska i antialergijska, a zadovoljava strogi OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da tkanina može ići direktno uz kožu djeteta. Navlaka jastuka nije skidiva te samim time jastuk nije periv.

ZIMSKI POPLUN

Svi znamo koliko je zimi ili tijekom hladnih noći potreban ugodan, topao pokrivač koji Vas tijekom noći ne budi svojim šuškanjem, a savršeno Vas grije!

U Medico Home zimskom poplunu pronaći ćete najboljeg saveznika tijekom takvih prohladnih noći. Tkanina našeg zimskog popluna napravljena je od mikrovlakana, a proštepana je s vatom gustoće 300g/m2 i zagrijat će Vas i osigurati Vam bezbrižan, topao i miran san. Navlaka zimskog popluna je antibakterijska i antialergijska i zadovoljava strogi OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da tkanina može ići direktno uz kožu djeteta. Medico zimski poplun je periv na temperaturi do 60 stupnjeva.

Dokumentacija

  OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

  14 dana pravo povrata

  Za ovaj proizvod nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana provedene dostave.

  U slučaju da niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana, od dana prikupa proizvoda, odnosno dostavljenog IBAN broja računa, u cijelosti vratiti cjelokupni iznos na Vaš tekući račun.

  U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup proizvoda, tada se prikup provodi o trošku kupca u iznosu od 7,30 € (55,00 kn) neovisno o vrsti i dimenziji proizvoda.

  U slučaju da želite sami vratiti proizvod, tada ga je potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava bit će proveden u roku od 5 do 7 radnih dana na Vaš tekući račun, od dana kada je proizvod stigao na našu adresu, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

  VAŽNO: Sleep Trial period od 100 dana se ne odnosi na ovaj proizvod!

  Rok i način dostave

  Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 66,36€ (500,00 kn). Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do iznosa 66,36€ (500,00 kn), dostava se naplaćuje 7,30€ (55,00 kn).

  Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

  Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

  Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

  Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

  Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  Načini plaćanja

  Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

  Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

  Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 66,36€ – 199,08€ (500,00 kn – 1500,00 kn) do 12 rata, 199,09€ – 398,17€ (1500,01 kn – 3000,00 kn) do 24 rate, 398,18€ (3000,01 kn) i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

  Provjerite iskustva drugih kupaca

  Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

  Kontakt:

  Adresa proizvodnog pogona:

  Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
  (Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

  Radno vrijeme:

  Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
  Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

  Zapratite nas na društvenim mrežama