* Boja nosača elastičnih letvica može biti drugačija nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU MADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

Obriši
s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU PODNICE?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju podnice, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se ulazi madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Ukoliko se radi o bračnom krevetu, dobro je izabrati dvije manje podnice. Tada je potrebno po sredini kreveta imati uzdužnu letvu koja spaja uzglavnje i podnožje kreveta, a na koju nasjedaju podnice. Podnice koje proizvodimo naliježu na krevet po svojoj dužini, odnosno uzdužnim letvama.

OPIS

Sastavljena od 28 elastičnih drvenih letvica, savršeno se podređuju težini tijela i omogućuju postizanje ispravnog i udobnog položaja.

Drvene letvice su fleksibilne same po sebi, otporne su, elastične i tihe te se savršeno prilagođavaju pomicanju madraca i tako pružaju ispravnu potporu kralježnici. U lumbalnom dijelu, podnica ima poseban sustav dvostrukih letvi na koje su postavljeni regulatori koji pomicanjem čine podlogu tvrđom ili elastičnijom, ovisno o težini i položaju osobe koja je koristi.

Podnica Lux kvalitetna je elastična podloga sa okvirom od laminiranog masiva drva bukve visine 4,5 cm. 28 laminiranih opružnih letvica od kuhane bukve nalazi se u gumenim nosačima što omogućava regulaciju tvrdoće u zoni bokova. Pogodna je za osobe s tjelesnom težinom do 140 kg, a traka po sredini podloge raspoređuje težinu na više lamela što produžuje trajnost podnice. Ukupna visina podnice je cca 7 cm.

Ovisno o dimenziji, podnica Lux može imati različiti broj elastičnih letvica - dimenzija 190 cm ima 26 elastičnih letvica, dimenzija 200 cm ima 28 elastičnih letvica, dok dimenzije 210 i 220 imaju 30 elastičnih letvica. Razmak između letvica unutar istog nosača je 3,5 cm, dok je razmak letvica između dva držača 4 cm.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite podnicu, mi Vam ju dostavimo i u roku od 100 dana možete tu podnicu zamijeniti za neku drugu ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu podnice, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu podnice, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po podnicu, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da podnicu kupite karticama na rate, a želite ju ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za podnicu doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije podnica.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena. 

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

Provjerite

Što drugi kažu o podnici lux

 • Kad se kupuje madrac, nekako je normalno da se kupi i podnica, a ova Lux je uistinu dobro napravljena.Preporučam.Prodavači i dostavljali ozbiljni i korektni.Prilikom dostave dvadesetak minuta prije pošalju poruku sa linkom gdje se nalazi vozač tako da ne morate baš čekati u kući dok ne dođe, zgodna stvar.Lijep pozdrav i samo tako nastavite.


  Siniša Vidić (01.11.2019)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJU NOVU PODNICU - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

UZDUŽNE LETVE

Bukva, nasjedaju na nosač podnice na krevet cijelom dužinom

\
×

REGULATOR TVRDOĆE

Sustav dvostrukih letvica sa regulatorom tvrdoće

\
×

NOSAČI LETVICA

Gumirani nosači elastičnih letvica

\
×

ELASTIČNE LETVICE

Elastične letvice od kuhane bukve

SPECIFIKACIJA PODNICE

BROJ LETVICA:Na dužinu 190 cm 26 letvica, na dužinu 200 cm 28 letvica, na dužinu 210/220 cm 30 letvica
SASTAV:Uzdužne i poprečne letve bukva, elastične letvice kuhana bukva
RAZMAK:Između letvica unutar istog nosača je 3,5 cm, između dva držača 4 cm
REGULATORI TVRDOĆE:Da, Na dužinu 190 cm 4 letvice, na dužinu 200 cm 5 letvica, na dužinu 210/220 cm 6 letvica
UKUPNA VISINA:cca 7 - 8 cm
JAMSTVO:2 godine
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200/210 x 60/70/80/90/100/120, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

​ZA DODATNE INFORMACIJE O PODNICI LUX SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 17:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

- 30%

Indigo Silver

3.200,00 kn6.600,00 kn 2.240,00 kn4.620,00 kn

VIŠE O INDIGO SILVERU

- 25%

Indigo Flex

1.660,00 kn4.680,00 kn 1.245,00 kn3.510,00 kn

VIŠE O INDIGO FLEXU
- 10%

Lux

1.540,00 kn3.710,00 kn 1.386,00 kn3.339,00 kn

VIŠE O LUXU
- 20%

Indigo Lux

2.330,00 kn5.570,00 kn 1.864,00 kn4.456,00 kn

VIŠE O INDIGO LUXU