VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Akcija!
Klasicni madrac Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Klasicni madrac Topaz presjek - Medico Home
Klasicni madrac Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home
Topaz - Medico Home

Madrac Topaz

Tvrđi madrac ukupne visine 23 cm s džepićastom jezgrom u 7 zona udobnosti i kombinacijom HR i latex pjene

Brzo i jednostavno plaćanje na rate
Već od 95,39 HRK (12,66 €) / mjesečno
Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
18 x 95,39 HRK / 12,66 EUR
Želim otplatiti što prije
3 x 572,33 HRK / 75,96 EUR
Želim sam odabrati broj rata
3 x 572,33 HRK / 75,96 EUR

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja.

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Model Topaz ukupne visine od 23 centimetra spada u kategoriju tvrđih madraca, a savršen je izbor za osobe pojedinačne tjelesne težine do 120 kg koje spavaju na leđima ili trbuhu, a iako su svjesne da im za ove položaje spavanja treba tvrđi madrac, ipak žele i dodatnu udobnost.

Tu udobnost osigurat će Topaz i latex pjena u visini od 2 cm kojoj je osnovna karakteristika da iznimno dobro reagira kod pritiska, idealno se prilagođava tijelu, a nakon spavanja vraća se u prvobitno stanje, te sadrži i gel za hlađenje čije pogodnosti dolaze do izražaja kod osoba koje se pojačano znoje, kao i kod ljetnih dana kada su temperature više i otežavajuće za mirno spavanje.

Napravljen od džepićaste jezgre čiju kvalitetu Vam garantiramo jer ju sami proizvodimo te obložen s gornje strane prozračnom HR pjenom i završnim slojem latex pjene, pružit će svakom spavaču na leđima ili trbuhu udoban i dugotrajan san, ali i prijeko potrebnu potporu u spomenutim predjelima tijela na kojima je tijekom većine noći najveći pritisak.

Ovaj madrac namijenjen je prvenstveno za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu, no može odgovarati i osobama koje spavaju na boku. Molimo Vas ipak da nas kontaktirate prije same kupnje ako razmišljate o Topazu, a ne spavate prvenstveno na leđima ili trbuhu, a kako bismo bili sigurni da ste odabrali savršen madrac za sebe!

Zbog kvalitetnije tkanine koju koristimo na Topazu te poboljšanog vizualnog identiteta ovog modela, Topaz dolazi s neskidivom navlakom, no to nije problem jer u ponudi imamo vodonepropusne i standardne zaštitne nadloške perive na temperaturi do 60 stupnjeva.

Bitno je napomenuti da je Topaz jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi završni sloj latexa s gelom za hlađenje.

Topaz se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?

U slučaju da mislite kako spavate na sve moguće načine i ne znate odrediti položaj spavanja, Medico Home ima rješenje za Vas! Razmislite u kojem položaju najčešće zaspite, onda kada legnete u krevet i utonete u san, a u kojem položaju se najčešće probudite!

Ako zaspite na leđima ili trbuhu i budite se u istim položajima, onda je Topaz odličan izbor za Vas!

No, ako najčešće utonete u san na leđima ili trbuhu, a probudite se gotovo uvijek na boku, onda Vam preporučujemo da se javite našem stručnom osoblju radi detaljnijeg savjetovanja ili da pogledate našu ponudu srednje tvrdih madraca!

Razlika između rolanog i madraca u punom obliku

PUNI OBLIK

Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu.

Prije upotrebe madraca potrebno je skinuti zaštitni najlon i Vaš madrac je spreman za upotrebu!

ROLANI OBLIK

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan.

Prilikom unosa madraca na sobnu temperaturu potrebno ga je 4 sata držati u zarolanom stanju. Nakon 4 sata madrac otpakirajte te odrolajte. Odrolani madrac postavite na krevet ili pod, te pričekajte puna 24 sata do upotrebe madraca kako bi poprimio svoj prvotni oblik.

Madrac narednih 24 sata ne smijete pritiskati niti sjedati na njega.

Madrac ne smije biti zarolan duže od 30 dana. U slučaju da je zarolan više od dva dana potrebno je napraviti par malih rezova na najlonu kako bi se spriječila eventualna kondenzacija zbog razlike u temperaturi.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace vrhunske su kvalitete, provjereni i sigurni. Njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava, s obzirom na količinu narudžbi, dostavu većeg broja proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

Dokumentacija

  OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

  Sleep trial ponuda 100 dana

  Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj proizvod zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara.

  Ako se nakon dva do tri tjedna svakodnevne upotrebe ispostavi da Vam proizvod ne odgovara onda imate pravo na izmjenu.

  Izmjena ne znači da ćemo doraditi postojeći proizvod koji je kod Vas. Izmjena podrazumijeva dostavu novog, omekšanog ili čvršćeg proizvoda i to u roku od 10 do 15 dana od dana kada ste nam javili da Vam proizvod ne odgovara. Proizvod koji je kod Vas preuzimamo tek na dan dostave novog, odgovarajućeg, odnosno izmijenjenog proizvoda, a sve o našem trošku.

  Ako se odlučite na zamjenu za drugi model i izaberete skuplju varijantu proizvoda, uplaćujete razliku u cijeni , a u slučaju se odlučite za neki jeftiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

  Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu proizvoda, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

  Također stoji i opcija potpunog povrata u situaciji da niste da zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija.

  Potpuni povrat funkcionira na način da zatražite povrat, a mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana Vašeg javljanja dolazimo po proizvod dok s druge strane Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun u roku od 5 do 7 radnih dana nakon preuzimanja, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

  U slučaju da proizvod kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

  Izmjene, zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije proizvoda kod kojih je naznačeno da su u kategoriji Sleep Trial ponude.

  Sleep Trial ponuda vrijedi za određene proizvode iz naše ponude, a kod svakog proizvoda je jasno naznačena.

  Rok i način dostave

  Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn. Dostavljamo u roku 15 - 20 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do iznosa 500,00 kn, dostava se naplaćuje 55,00 kn.

  Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

  Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

  Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

  Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

  Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  Načini plaćanja

  Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

  Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 500,00 kn; Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

  Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 500,00 kn; isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata (500,00 kn - 1500,00 kn do 12 rata, 1500,01 kn - 3000,00 kn do 24 rate, 3000,01 kn i više do 36 rata), Diners kartica do 12 rata. 
  • Leanpay obročna otplata na rate - otplata dozvoljenog iznosa do 24 rate čak i bez posjedovanja kreditne kartice - više provjerite ovdje

  MI NEMAMO ŠTO SKRIVATI, PROVJERITE PRESJEK I SLIKU CIJELOG MADRACA KAO I DETALJNU SPECIFIKACIJU

  *Boja pjene i/ili uzorak tkanine mogu se razlikovati od slika.

  1. - Navlaka

  Bijela s uzorkom 100% PES navlaka izrađena od antibakterijske i antialergijske tkanine gustoće 150g/m2 proštepana s 200g/m2 vate za dodatnu udobnost i mekoću na dodir. Zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat.

  2. - Navlaka

  Sivu, decentnu i visoko kvalitetnu tkaninu koristimo za bočnu stranu madraca.

  3. - Udobnost

  Latex prožet gelom za rashlađivanje, gustoće 65 kg/m3 u visini 2 cm, koji zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat.

  4. - Udobnost

  Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 40 kg/m3 u visini 3 cm

  5. - Podnožje

  Podnožje samog madraca napravljeno je od poliuretanske (PU) pjene gustoće 28 kg/m3 u visini od 3 cm.

  6. - Potpora

  Džepićasta opružna jezgra s 280 opruga po kvadratnom metru u 7 zona osigurava kvalitetnu potporu i udobnost. Svaka opruga nalazi se u svojem džepiću od reteksa što čini madrac prozračnim. Debljina žice 1.8 do 2.0 mm.

  7. - Bočna ojačanja

  Bočnice ili kajle dodatno osiguravaju madrac, izrađene od poliuretanske (PU) pjene gustoće 30kg/m3.

  Provjerite iskustva drugih kupaca

  Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

  Kontakt:

  Adresa proizvodnog pogona:

  Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
  (Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

  Radno vrijeme:

  Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
  Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

  Zapratite nas na društvenim mrežama