RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK 08:00 - 16:00 SATI  |  048 864 182  |  [email protected]

RADNO VRIJEME: PON - PET 08:00 - 16:00 SATI
048 864 182  |  [email protected]

PROVJERITE POPUSTE NA MADRACE DO 25% TIJEKOM CIJELOG SVIBNJA

Vaši snovi počinju s nama

Ponuda traje od 01.05.2022. do 31.05.2022. godine ili do isteka zaliha.

- 15%
* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!
Madrac Topaz

Tvrđi madrac namijenjen za spavanje na leđima ili trbuh, idealan za osobe tjelesne težine do 120kg

IZABERITE ŽELJENE DIMENZIJE I SAZNAJTE CIJENU:

 • 190
 • 200
 • 210
 • 220
 • 80
 • 90
 • 100
 • 120
 • 140
 • 150
 • 160
 • 180
 • 200
 • 23
 • Neskidiva
 • Rolano
 • Puni oblik
Obriši
ili već od 92,71 Kn za plaćanje putem
- Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
24 x 92,71 Kn
Želim otplatiti što prije
3 x 741,67 Kn
Želim sam odabarati broj rata
3 x 741,67 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.
OPIS

Jedini način na koji možete zaspati je ako spavate na leđima ili trbuhu i gotovo svakodnevno se budite s bolovima u leđima, trudite se zaspati na boku očekujući da će bolovi nestati, plaćate masaže, ali ništa ne pomaže?

Glavno i osnovno što je potrebno znati jest da je osobama koje spavaju na leđima i trbuhu potreban tvrđi madrac koji će im osigurati potrebnu potporu u predjelima tijela na kojima je tijekom većine noći najveći pritisak.

Model Topaz spada u kategoriju tvrđih madraca koji zbog svojih svojstava pružaju udoban i dugotrajan san. Topaz je izuzetno dobar kod problema s kralježnicom, a razlog tomu je što je napravljen od  džepićaste jezgre, na kojoj se nalaze slojevi HR i latex pjene.

Prednost džepićaste jezgre je u tome što se ugibaju samo one opruge na koje tijelo pritišće. Svaka opruga nalazi se u svom džepiću od tkanine kako bi se produžila trajnost samih opruga i madraca.

Opružna jezgra madraca napravljena je u 5 zona udobnosti, na njoj se nalazi sloj elastične i prozračne HR (hladno lijevane) pjene u visini od 3 cm, a završni sloj madraca čini latex pjena u visini od 2 cm kojoj je osnovna karakteristika da iznimno dobro reagira kod pritiska, idealno se prilagođava tijelu, a nakon spavanja vraća se u prvobitno stanje.

Također, latex sadrži i gel za hlađenje čije pogodnosti dolaze do izražaja kod osoba koje se pojačano znoje, kao i kod ljetnih dana kada su temperature više i otežavajuće za mirno spavanje.

Ukupna visina modela Topaz iznosi 23 cm, a madrac je predviđen za spavanje na jednoj strani, odnosno na strani na kojoj se nalaze slojevi HR i latex pjene.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Topaz je neskidiva, a napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Pranje navlake za madrac koja se ne može skinuti obavlja se ručno. Za održavanje čistoće madraca potrebno je barem dva puta godišnje temeljito usisati navlaku sa svih strana, a najbolje bi bilo to učiniti svaka 3 mjeseca.

Nakon što ste pažljivo i temeljito usisali madrac, odnosno navlaku, pospite ju sodom bikarbonom. Ona će izvući vlagu i mirise. Sodu ostavite da djeluje najmanje pola sata, a nakon toga bi trebali ponovno usisati madrac. Ako volite mirisna ulja pomiješajte nekoliko kapi s vodom u bočici s raspršivačem, dobro protresite te blago pošpricajte cijeli madrac s veće udaljenosti.

Model Topaz predviđen je za osobe tjelesne težine do 120 kilograma (pojedinačno), te je pogodan za osobe koje spavaju pretežitu na leđima ili trbuhu te se pojačano znoje tijekom spavanja.

RAZLIKA IZMEĐU ROLANOG I MADRACA U PUNOM OBLIKU

PUNI OBLIK

Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu. Kada preuzmete madrac, potrebno ga je raspakirati i skinuti zaštitnu foliju te ga možete odmah i koristiti.

ROLANI OBLIK

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace vrhunske su kvalitete, provjereni i sigurni. Njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava, s obzirom na količinu narudžbi, dostavu većeg broja proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

DOSTAVA

​Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke provodimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Visa debitna kartica beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa kreditne kartice beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata, Visa Premium do 36 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa debitne i kreditne kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 280 g/m2 100% PES, proštepana sa 200g/m2 vate, antibakterijska i antialergijska, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

LATEX

Latex gustoće 65 kg/m3 u visini 2 cm zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

HLADNO LIJEVANA PJENA

Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 40 kg/m3 u visini 3 cm

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

DŽEPIĆASTA JEZGRA

5 zona udobnosti, 280 opruga/m2, debljina žice 1,8 do 2,0 mm

\
×

BOČNA OJAČANJA

Poliuretanska (PU) pjena 30 kg/m3

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

PODNOŽJE MADRACA

Poliuretanska (PU) pjena 28 kg/m3 u visini 3 cm

SPECIFIKACIJA MADRACA

TVRDOĆA:Tvrđi madrac
UKUPNA VISINA:23 cm
JEZGRA:5 zona udobnosti, 280 opruga/m2, debljina žice 1,8 do 2,0 mm
UDOBNOST:3 cm HR pjena 40kg/m3 + 2 cm latexa sa gelom za hlađenje 65 kg/m3
NAVLAKA:280g/m2, 100% PES, proštepana sa 200g/m2 vate
SKIDIVA:Ne
PERIVA:Ne
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu i latex
JAMSTVO:5 godina
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200/210 x 80/90/100/120/140/150/160/180, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU TOPAZ SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 16:00