A ONA JE VRLO JEDNOSTAVNA…

Poput mnogih ljudi i mi smo imali problema sa spavanjem. Kupovali smo madrac za madracem, žica, memory pjena, zone, bez zona, no ništa nije funkcioniralo. Nakon nekog vremena shvatite da vam prodavači prodaju i nude one madrace na kojima tvrtka ima najveću zaradu, bez obraćanja pažnje odgovara li vam taj madrac. Nakon deset isprobanih madraca u trgovini, više ni ne znate kakav je osjećaj bio na prvom madracu kojeg ste isprobali. Kupili ste madrac, spavate na njemu i niste zadovoljni, a što možete napraviti? Baciti ga ili se okušati u okršaju sa trgovinom gdje ste ga kupili da vam vrate novac ili ga zamijene za neki drugi, opet najčešće uz vašu nadoplatu jer vam ovaj kojeg ste kupili, prema uvjeravanju prodavača, sigurno ne odgovara jer je “jeftin”.

ZBOG TIH NEDOSTATAKA I IZAZOVA S KOJIMA SE SUSREĆEMO PRILIKOM KUPOVINE MADRACA ROĐENA JE TVRTKA MEDICO HOME d.o.o.

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma, bez ikakvog rizika. Ako niste zadovoljni madracem, vratite ga potpuno besplatno i bez ikakvih natezanja vraćamo vam novac. Bez ikakvih pitanja i suvišnih pisanja prigovora i pozivanja.

Mi u Medico Home d.o.o. svjesni smo da svaki madrac ne odgovara svakome. Zato smo osmislili sustav SLEEP TRIAL, baš zbog vas. Nema više kupovine madraca i nade da će madrac odgovarati. Isprobajte madrac u vlastitom domu, tamo gdje bi se i trebao isprobavati. Bez prodavača koji stoji nad vama i čeka da zaključi prodaju nakon što vas uvjeri da je “onaj skuplji madrac baš onakav kakav vama treba”.

Naša je trgovina osmišljena isto kao i naši madraci i cijela naša kompanija – jednostavna i pristupačna. Cijene naših madraca povoljnije su od konkurencije jer ne poslujemo u trgovinama gdje je potrebno uložiti novac u prodavača, trgovinu, opremanje trgovine, plaćanje režija… Taj novac smo radije uložili u kvalitetu naših madraca i smanjenju njihovih cijena, a nema ni prodavača koji vas promatra dok isprobavate madrac.

Kako su Medico Home madraci dostupni samo na internetu, posebnu smo pažnju obratili na vašu sigurnost. Osim što je kupovina 100% sigurna, 100% sigurni ste i vi i vaš madrac. Ukoliko niste zadovoljni madracem, uvijek ga možete vratiti bez i najmanjih problema.

OTKRIJTE MEDICO HOME

VIŠE OD

PRODANIH MADRACA

VIŠE OD

PRODANIH NADMADRACA

VIŠE OD

ZADOVOLJNIH KUPACA

VIŠE OD

PRODANIH JASTUKA

VIŠE OD

PRODANIH PODNICA

ZAŠTO ODABRATI SVOJ NOVI MADRAC U MEDICO HOME

POVOLJNE CIJENE

VIŠE

BESPLATNA DOSTAVA

VIŠE

SLEEP TRIAL 100 DANA

VIŠE

JEDNOSTAVNA NARUDŽBA

VIŠE

POSEBNI ZAHTJEVI

VIŠE

STRUČNO OSOBLJE

VIŠE

HRVATSKA KVALITETA

VIŠE

VLASTITA PROIZVODNJA

VIŠE

Naša misija je pomoći Vam da bolje spavate. Pažljivo osmišljavamo, proizvodimo i prodajemo madrace koje dostavljamo direktno u Vaš dom.

Pozitivno i odlično korisničko iskustvo je naš glavni cilj. Vi ste naš najbolji prijatelj i tako se prema Vama i odnosimo. Vi ste naš partner u poslovanju i želimo da budete u potpunosti zadovoljni te da se dobro i kvalitetno naspavate.

Davor Lovković, osnivač i direktor Medico Home d.o.o.

IZDVOJENO IZ PONUDE

-10%

Lux

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM, HLADNO LIJEVANOM (HR) I MEMORY PJENOM

1.406,00 kn3.520,00 kn

-20%

Indigo Lux

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM, HLADNO LIJEVANOM (HR) PJENOM I LATEKSOM 

1.884,00 kn4.636,00 kn

-25%

Indigo Flex

MADRAC SA HLADNO LIJEVANOM (HR) I MEMORY PJENOM

1.355,00 kn3.964,00 kn

NOVO! - ZA OSOBE 120+ kg

Titan

MADRAC SA ČVRSTOM DŽEPIĆASTOM JEZGROM I TVRDOM HLADNO LIJEVANOM (HR) PJENOM

Madrac Titan | Madrac sa džepićastom jezgrom i hladno lijevanom (PU) pjenom visine 24 cm | Medico Home - Vaši snovi počinju s nama

1.600,00 kn3.630,00 kn