RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK 08:00 - 16:00 SATI  |  048 864 182  |  [email protected]

RADNO VRIJEME: PON - PET 08:00 - 16:00 SATI
048 864 182  |  [email protected]

PROVJERITE POPUSTE NA MADRACE DO 25% TIJEKOM CIJELOG SVIBNJA

Vaši snovi počinju s nama

Ponuda traje od 01.05.2022. do 31.05.2022. godine ili do isteka zaliha.

A ONA JE VRLO JEDNOSTAVNA…

Poput mnogih ljudi i mi smo imali problema sa spavanjem. Kupovali smo madrac za madracem, žica, memory pjena, zone, bez zona, no ništa nije funkcioniralo. Nakon nekog vremena shvatite da vam prodavači prodaju i nude one madrace na kojima tvrtka ima najveću zaradu, bez obraćanja pažnje odgovara li vam taj madrac. Nakon deset isprobanih madraca u trgovini, više ni ne znate kakav je osjećaj bio na prvom madracu kojeg ste isprobali. Kupili ste madrac, spavate na njemu i niste zadovoljni, a što možete napraviti? Baciti ga ili se okušati u okršaju sa trgovinom gdje ste ga kupili da vam vrate novac ili ga zamijene za neki drugi, opet najčešće uz vašu nadoplatu jer vam ovaj kojeg ste kupili, prema uvjeravanju prodavača, sigurno ne odgovara jer je “jeftin”.

ZBOG TIH NEDOSTATAKA I IZAZOVA S KOJIMA SE SUSREĆEMO PRILIKOM KUPOVINE MADRACA ROĐENA JE TVRTKA MEDICO HOME d.o.o.

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma, bez ikakvog rizika. Ako niste zadovoljni madracem, vratite ga potpuno besplatno i bez ikakvih natezanja vraćamo vam novac. Bez ikakvih pitanja i suvišnih pisanja prigovora i pozivanja.

Mi u Medico Home d.o.o. svjesni smo da svaki madrac ne odgovara svakome. Zato smo osmislili sustav SLEEP TRIAL, baš zbog vas. Nema više kupovine madraca i nade da će madrac odgovarati. Isprobajte madrac u vlastitom domu, tamo gdje bi se i trebao isprobavati. Bez prodavača koji stoji nad vama i čeka da zaključi prodaju nakon što vas uvjeri da je “onaj skuplji madrac baš onakav kakav vama treba”.

Naša je trgovina osmišljena isto kao i naši madraci i cijela naša kompanija – jednostavna i pristupačna. Cijene naših madraca povoljnije su od konkurencije jer ne poslujemo u trgovinama gdje je potrebno uložiti novac u prodavača, trgovinu, opremanje trgovine, plaćanje režija… Taj novac smo radije uložili u kvalitetu naših madraca i smanjenju njihovih cijena, a nema ni prodavača koji vas promatra dok isprobavate madrac.

Kako su Medico Home madraci dostupni samo na internetu, posebnu smo pažnju obratili na vašu sigurnost. Osim što je kupovina 100% sigurna, 100% sigurni ste i vi i vaš madrac. Ukoliko niste zadovoljni madracem, uvijek ga možete vratiti bez i najmanjih problema.

OTKRIJTE MEDICO HOME

VIŠE OD

PRODANIH MADRACA

VIŠE OD

PRODANIH NADMADRACA

VIŠE OD

ZADOVOLJNIH KUPACA

VIŠE OD

PRODANIH JASTUKA

VIŠE OD

PRODANIH PODNICA

ZAŠTO ODABRATI SVOJ NOVI MADRAC U MEDICO HOME

POVOLJNE CIJENE

VIŠE

BESPLATNA DOSTAVA

VIŠE

SLEEP TRIAL 100 DANA

VIŠE

JEDNOSTAVNA NARUDŽBA

VIŠE

POSEBNI ZAHTJEVI

VIŠE

STRUČNO OSOBLJE

VIŠE

HRVATSKA KVALITETA

VIŠE

VLASTITA PROIZVODNJA

VIŠE

Naša misija je pomoći Vam da bolje spavate. Pažljivo osmišljavamo, proizvodimo i prodajemo madrace koje dostavljamo direktno u Vaš dom.

Pozitivno i odlično korisničko iskustvo je naš glavni cilj. Vi ste naš najbolji prijatelj i tako se prema Vama i odnosimo. Vi ste naš partner u poslovanju i želimo da budete u potpunosti zadovoljni te da se dobro i kvalitetno naspavate.

Davor Lovković, osnivač i direktor Medico Home d.o.o.

REVITALIZIRANI MADRACI - RAJ ZA SVAKI DŽEP

Razmišljate o novom madracu, stvorenom baš za Vaše potrebe, ali trenutna financijska situacija Vam ne dozvoljava kupovinu istog? Sanjate o buđenju bez bolova, sanjate o tome da se napokon budite odmorni, a sve što u biti želite je da počnete kvalitetno sanjati na madracu koji će Vam goditi baš kao da je napravljen samo za Vas?

Dopustite nam da Vam donesemo nebesko dobar san u Vaš dom!

Revitalizirani Medico Home madraci su madraci na kojima ne postoji niti jedna tvornička pogreška, samo još dosad nisu našli svog savršenog vlasnika.

APARTMANSKI MADRACI - SAVRŠEN SPOJ UDOBNOSTI I DUGOTRAJNOSTI

Vlasnik ste hotela, apartmana, vile, kamp kućice, hostela ili stana koji iznajmljujete? Svjesni ste činjenice da Vam trebaju novi madraci, ali nikako da se odlučite na kupnju istih pa pokušavate popraviti situaciju kupnjom nadmadraca? Stanite! Medico Home ima posebno dizajnirane, kvalitetetne i povoljne madrace za Vas!

Mi Vam nudimo rješenje, a od Vas tražimo povjerenje!

Madraci Oaza, Spa i Turist osigurat će Vam kao iznajmljivaču potrebnu dugotrajnost, a svim Vašim gostima najugodniji san i najljepši svaki dan!

PROVJERITE MADRACE KOJE SMO DODATNO SNIZILI!

-10%

Madrac Rubin

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM, HLADNO LIJEVANOM (HR) I MEMORY PJENOM

Madrac Rubin by Medico Home

1.569,60 kn4.787,10 kn

-15%

Madrac Topaz

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM, HLADNO LIJEVANOM (HR) PJENOM I LATEKSOM

Madrac Topaz by Medico Home

2.225,30 kn6.706,50 kn

-20%

Madrac Apolon

MADRAC SA HLADNO LIJEVANOM (HR) I PREMIUM PANTERA PJENOM

Madrac Apolon by Medico Home

2.579,20 kn7.585,60 kn

-25%

Madrac Somnus

MADRAC SA PREMIUM PANTERA PJENOM VISINE 36 CM

Madrac Somnus by Medico Home

2.812,50 kn8.271,75 kn

-10%

Madrac Spa

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM I PU I HR PJENOM

Madrac Biolux | Madrac sa džepićastom jezgrom i poliuretanskom (PU) pjenom visine 19 cm | Medico Home - Vaši snovi počinju s nama

954,00 kn1.998,00 kn

-10%

Madrac Oaza

MADRAC SA DŽEPIĆASTOM JEZGROM I PU PJENOM

Madrac Oaza

894,60 kn3.112,20 kn

NOVO

Dječji madrac Adam

DJEČJI MADRAC OD PU PJENE UKUPNE VISINE 11 CM

Adam - dječji madrac

450,00 kn530,00 kn

NOVO

Dječji madrac Eva

DJEČJI MADRAC OD DŽEPIĆASTE JEZGRE I PU PJENE UKUPNE VISINE 18 CM

Eva - dječji madrac

550,00 kn745,00 kn