VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

NAŠA PRIČA VRLO JE JEDNOSTAVNA

Poput mnogih ljudi i mi smo imali problema sa spavanjem. Kupovali smo madrac za madracem, žica, memory pjena, zone, bez zona, no ništa nije funkcioniralo. Nakon nekog vremena shvatite da vam prodavači prodaju i nude one madrace na kojima tvrtka ima najveću zaradu, bez obraćanja pažnje odgovara li vam taj madrac. Nakon deset isprobanih madraca u trgovini, više ni ne znate kakav je osjećaj bio na prvom madracu kojeg ste isprobali. Kupili ste madrac, spavate na njemu i niste zadovoljni, a što možete napraviti? Baciti ga ili se okušati u okršaju sa trgovinom gdje ste ga kupili da vam vrate novac ili ga zamijene za neki drugi, opet najčešće uz vašu nadoplatu jer vam ovaj kojeg ste kupili, prema uvjeravanju prodavača, sigurno ne odgovara jer je “jeftin”.

ZBOG TIH NEDOSTATAKA I IZAZOVA S KOJIMA SE SUSREĆEMO PRILIKOM KUPOVINE MADRACA ROĐENA JE TVRTKA MEDICO HOME d.o.o.

Kupnja iz udobnosti vlastitog doma, bez ikakvog rizika. Ako niste zadovoljni madracem, vratite ga potpuno besplatno i bez ikakvih natezanja vraćamo vam novac. Bez ikakvih pitanja i suvišnih pisanja prigovora i pozivanja.

Mi u Medico Home d.o.o. svjesni smo da svaki madrac ne odgovara svakome. Zato smo osmislili sustav SLEEP TRIAL, baš zbog vas. Nema više kupovine madraca i nade da će madrac odgovarati. Isprobajte madrac u vlastitom domu, tamo gdje bi se i trebao isprobavati. Bez prodavača koji stoji nad vama i čeka da zaključi prodaju nakon što vas uvjeri da je “onaj skuplji madrac baš onakav kakav vama treba”.

Naša je trgovina osmišljena isto kao i naši madraci i cijela naša kompanija – jednostavna i pristupačna. Cijene naših madraca povoljnije su od konkurencije jer ne poslujemo u trgovinama gdje je potrebno uložiti novac u prodavača, trgovinu, opremanje trgovine, plaćanje režija… Taj novac smo radije uložili u kvalitetu naših madraca i smanjenju njihovih cijena, a nema ni prodavača koji vas promatra dok isprobavate madrac.

Kako su Medico Home madraci dostupni samo na internetu, posebnu smo pažnju obratili na vašu sigurnost. Osim što je kupovina 100% sigurna, 100% sigurni ste i vi i vaš madrac. Ukoliko niste zadovoljni madracem, uvijek ga možete vratiti bez i najmanjih problema.

Ne zaboravite, na raspolaganju vam stojimo svakodnevno – kontaktirajte nas!

ŠTO JE SLEEP TRIAL PONUDA?

Prošao sam muke tražeći savršen madrac kao i većina drugih. Stoga sam u Medico Home odlučio napraviti nešto što je meni nedostajalo prilikom kupovine, odlučio sam uvesti Sleep Trial period u trajanju od 100 dana.

Želim svakom našem kupcu osigurati smirenu kupovinu i kvalitetno isprobavanje naših prozivoda, tamo gdje je predviđeno to raditi – u svom domu, spavajući na njemu. Bez prodavača koji stoji nad Vama i uvjerava Vas da je “skuplje nužno i bolje”.

I zato, ako niste zadovoljni nekim od naših proizvoda, ne brinite, bez ikakvog problema ćemo ga uzeti natrag i vratiti puni iznos koji ste za njega platili.

Davor Lovković, osnivač i direktor Medico Home d.o.o.

Somnus - Medico Home

Vjerujemo da ste se susreli do sad sa kupovinom madraca. Nakon 30 minuta provedenih u trgovini i isprobanih desetak madraca, svi su isti. Sve madrace u trgovini ste pritisnuli rukama, sjeli na njih, ležali na njima, a i dalje niste sigurni koji će Vam odgovarati za osam sati sna svake noći.

Iskreno vjerujemo da takav način kupovine i testiranja madraca nije dovoljan. Madrac morate biti u mogućnosti isprobati na način na koji ćete ga i koristiti svaki dan – spavajući na njemu.

Tu dolazi Medico Home – tvrtka koja Vam omogućava da madrac isprobate kod kuće.

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod za kojeg vrijedi spomenuta ponuda, a mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana od dana dostave taj proizvod možete zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara. Također, možemo izraditi i modificiranu verziju proizvoda koji ste naručili.

Preporuka je minimalno dva, a maksimalno tri tjedna svakodnevno upotrebljavati proizvod koji ste kupili jer je to vrijeme koje je potrebno da Vam se tijelo prilagodi na nešto novo.

Ako se nakon dva do tri tjedna svakodnevne upotrebe ispostavi da Vam je proizvod pretvrd onda imate pravo na izmjenu.

Izmjena ne znači da ćemo doraditi postojeći proizvod koji je kod Vas. Izmjena podrazumijeva dostavu novog, omekšanog proizvoda i to u roku od 10 do 15 dana od dana kada ste nam javili da Vam proizvod ne odgovara. Proizvod koji je kod Vas preuzimamo tek na dan dostave novog, odgovarajućeg, odnosno izmijenjenog proizvoda, a sve o našem trošku.

Isto postupak vrijedi u slučaju da Vam je proizvod premekan. U tom slučaju proizvodimo novi, ojačan proizvod,a postojeći proizvod koji je za to vrijeme kod Vas preuzimamo na dan dostave ojačane i čvršće verzije proizvoda.

Bitno je napomenuti da ne dorađujemo proizvod koji je kod Vas, već proizvodimo potpuno novi model prilagođen Vašim zahtjevima.

Ako odaberete zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu proizvoda, potrebno je  uplatiti razliku u cijeni između ta dva proizvoda, a ako se odlučite za neki jeftiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Sleep Trial Period ne odnosi se na zamjenu madraca koji su naručeni greškom kupca, a koji su nastali uslijed krivog mjerenja potrebnih dimenzija (dužina, širina, visina).

U slučaju prethodno navedene situacije, trošak zamjene naplaćuje se u iznosu od 40,00 €.

Također stoji i opcija potpunog povrata u situaciji da niste da zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija.

ZAŠTO ODABRATI MEDICO HOME?

%

PRODANIH MADRACA

%

PRODANIH NADMADRACA

%

ZADOVOLJNIH KUPACA

%

PRODANIH JASTUKA

%

PRODANIH POPLUNA I NADLOŽAKA

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM!

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama