VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

KONTAKT

Svaka tvrtka, koja vjeruje u svoj proizvod, svoje zaposlenike i svoju viziju i misiju, te želi uspješan rast i razvoj, mora imati kvalitetnu podršku, stručne i ljubazne zaposlenice i zaposlenike koji će svim trenutnim i potencijalnim kupcima stajati na raspolaganju i pomoći im kod svih upita koje bi mogle imati.

Baš iz tog razloga, dali smo sve od sebe da razvijemo kvalitetnu korisničku podršku sa kolegicama i kolegama koje krase osobine poput stručnosti, ljubaznosti, odgovornosti, vedrosti, nasmijanosti, spontanosti, posvećenosti, profesionalnosti, a opet prijateljskog pristupa, kojima ste na prvom mjestu vi i vaš udoban san, koje vam ne žele prodati skuplji proizvod, već proizvod koji će odgovarati vašim potrebama. Stoga smo otvorili cijelu lepezu kontakta na koje nas možete dobiti – od telefona, preko e-maila, društvenih mreža, pa sve do chata.

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM!

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama

ŠTO JE SLEEP TRIAL PONUDA?

Prošao sam muke tražeći savršen madrac kao i većina drugih. Stoga sam u Medico Home odlučio napraviti nešto što je meni nedostajalo prilikom kupovine, odlučio sam uvesti Sleep Trial period u trajanju od 100 dana.

Želim svakom našem kupcu osigurati smirenu kupovinu i kvalitetno isprobavanje naših prozivoda, tamo gdje je predviđeno to raditi – u svom domu, spavajući na njemu. Bez prodavača koji stoji nad Vama i uvjerava Vas da je “skuplje nužno i bolje”.

I zato, ako niste zadovoljni nekim od naših proizvoda, ne brinite, bez ikakvog problema ćemo ga uzeti natrag i vratiti puni iznos koji ste za njega platili.

Davor Lovković, osnivač i direktor Medico Home d.o.o.

Somnus - Medico Home

Vjerujemo da ste se susreli do sad sa kupovinom madraca. Nakon 30 minuta provedenih u trgovini i isprobanih desetak madraca, svi su isti. Sve madrace u trgovini ste pritisnuli rukama, sjeli na njih, ležali na njima, a i dalje niste sigurni koji će Vam odgovarati za osam sati sna svake noći.

Iskreno vjerujemo da takav način kupovine i testiranja madraca nije dovoljan. Madrac morate biti u mogućnosti isprobati na način na koji ćete ga i koristiti svaki dan – spavajući na njemu.

Tu dolazi Medico Home – tvrtka koja Vam omogućava da madrac isprobate kod kuće.

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod za kojeg vrijedi spomenuta ponuda, a mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana od dana dostave taj proizvod možete zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara. Također, možemo izraditi i modificiranu verziju proizvoda koji ste naručili.

Preporuka je minimalno dva, a maksimalno tri tjedna svakodnevno upotrebljavati proizvod koji ste kupili jer je to vrijeme koje je potrebno da Vam se tijelo prilagodi na nešto novo.

Ako se nakon dva do tri tjedna svakodnevne upotrebe ispostavi da Vam je proizvod pretvrd onda imate pravo na izmjenu.

Izmjena ne znači da ćemo doraditi postojeći proizvod koji je kod Vas. Izmjena podrazumijeva dostavu novog, omekšanog proizvoda i to u roku od 10 do 15 dana od dana kada ste nam javili da Vam proizvod ne odgovara. Proizvod koji je kod Vas preuzimamo tek na dan dostave novog, odgovarajućeg, odnosno izmijenjenog proizvoda, a sve o našem trošku.

Isto postupak vrijedi u slučaju da Vam je proizvod premekan. U tom slučaju proizvodimo novi, ojačan proizvod,a postojeći proizvod koji je za to vrijeme kod Vas preuzimamo na dan dostave ojačane i čvršće verzije proizvoda.

Bitno je napomenuti da ne dorađujemo proizvod koji je kod Vas, već proizvodimo potpuno novi model prilagođen Vašim zahtjevima.

Ako odaberete zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu proizvoda, potrebno je  uplatiti razliku u cijeni između ta dva proizvoda, a ako se odlučite za neki jeftiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Sleep Trial Period ne odnosi se na zamjenu madraca koji su naručeni greškom kupca, a koji su nastali uslijed krivog mjerenja potrebnih dimenzija (dužina, širina, visina).

U slučaju prethodno navedene situacije, trošak zamjene naplaćuje se u iznosu od 40,00 €.

Također stoji i opcija potpunog povrata u situaciji da niste da zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija.

ZAŠTO ODABRATI MEDICO HOME?

%

PRODANIH MADRACA

%

PRODANIH NADMADRACA

%

ZADOVOLJNIH KUPACA

%

PRODANIH JASTUKA

%

PRODANIH POPLUNA I NADLOŽAKA