VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

SPAVAĆI ASORTIMAN

Zazirete od kupovine jastuka ili popluna jer ste naviknuti na visoke cijene takvih proizvoda koji Vam na kraju svih krajeva ne nude udobnost? Treba Vam nadmadrac ili možda zaštita za postojeći madrac kako biste mogli bez brige popiti onu nedjeljnu kavu u krevetu?

Vrijeme je da promijenite svoj spavaći asortiman, ali nikako da krenete u kupovinu jer se pribojavate koliko ćete novaca morati izdvojiti?

Mi Vam nudimo izuzetno povoljne i savršeno kvalitetne, udobne i na dodir ugodne jastuke, poplune, zaštitne nadloške kao i kvalitetan i nadmadrac od memory pjene!

Provjerite naše jastuke posebno napravljene za bočne spavače, a posebno za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu, odaberite ljetne i zimske verzije popluna, zaštitite svoje madrace zaštitnim nadlošcima ili omekšajte postojeći madrac našim nadmadracom!

Ne zaboravite, dostava je besplatna za sve narudžbe u vrijednosti 67,00€ i više, a sve naše modele klasičnih, premium, dječjih i revitaliziranih madraca te madraca za turizam, nadmadraca i ponudu spavaćeg asortimana možete vidjeti na jednom mjestu u našoj

ZAŠTO ODABRATI MEDICO HOME?

Besplatna dostava - Medico Home

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatnu dostavu provodimo do ulaza u stambeni objekt na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad (uključujući) 67,00€. Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Redovan rok za dostavu je 10 - 15 dana.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod za kojeg vrijedi spomenuta ponuda, a mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana od dana dostave taj proizvod možete zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara. Možemo izraditi i modificiranu verziju proizvoda koji ste naručili.

Ako se nakon preporučenog perioda (2 do 3 tjedna) korištenja ispostavi da Vam je proizvod ne odgovara onda imate pravo na izmjenu.

Bitno je napomenuti da ne dorađujemo proizvod koji je kod Vas, već proizvodimo potpuno novi model prilagođen Vašim zahtjevima. Rok za zamjenu proizvoda je 10 do 15 dana.

Hrvatska proizvodnja - Medico Home

HRVATSKA PROIZVODNJA

Smatramo da je Hrvatska zemlja kreativnih ljudi i kvalitetnih proizvoda, te smo ponosni na vlastitu proizvodnju koja se nalazi na prostorima Lijepe naše. Njegujemo i podržavamo sve hrvatske proizvode te smatramo da je očuvanje proizvodnje na našem području bitna stavka, pa se tako i nadamo da ćete i Vi kao naš kupac to prepoznati. Svi naši proizvodi osmišljeni su i proizvedeni u našem proizvodnom pogonu u Koprivnici od visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača poput Vitafoam-a, Boyteksa. Dio materijala i sami proizvodimo poput vate i džepićastih opruga.

LJUBAZNO I STRUČNO OSOBLJE

Svakom našem kupcu posvećeni smo u potpunosti te odgovaramo na sve upite i zahtjeve u najkraćem mogućem roku u vidu ispunjenja svih zahtjeva i očekivanja. Bilo da Vam je potrebno savjetovanje vezano uz odabir tipa ili tvrdoće madraca, ili biste željeli naručiti madrac vanstandardnih dimenzija, ako niste sigurni koji madrac odabrati za dijete, ili biste samo željeli više saznati o našim proizvodima, načinima plaćanja, rokovima dostave kontaktirajte nas putem e-maila [email protected], telefonskim pozivom na broj 048 864 182 ili putem društvenih mreža - Facebook i Instagram

Jednostavna narudžba - Medico Home

JEDNOSTAVNA NARUDŽBA

Kako bismo se u potpunosti približili Vama kao potencijalnom kupcu, omogućili smo da svoju narudžbu možete napraviti na više načina: online putem naše jednostavne internet trgovine na www.medico-home.hr/trgovina, telefonskim pozivom na broj 048 864 182 gdje će naše ljubazno i stručno osoblje preuzeti Vašu narudžbu, putem e-maila [email protected] slanjem osnovnih podataka potrebnih za unos narudžbe ili putem društvenih mreža - Facebook i Instagram

%

PRODANIH MADRACA

%

PRODANIH NADMADRACA

%

ZADOVOLJNIH KUPACA

%

PRODANIH JASTUKA

%

PRODANIH POPLUNA I NADLOŽAKA

ŠTO JE SLEEP TRIAL PONUDA?

Prošao sam muke tražeći savršen madrac kao i većina drugih. Stoga sam u Medico Home odlučio napraviti nešto što je meni nedostajalo prilikom kupovine, odlučio sam uvesti Sleep Trial period u trajanju od 100 dana.

Želim svakom našem kupcu osigurati smirenu kupovinu i kvalitetno isprobavanje naših prozivoda, tamo gdje je predviđeno to raditi – u svom domu, spavajući na njemu. Bez prodavača koji stoji nad Vama i uvjerava Vas da je “skuplje nužno i bolje”.

I zato, ako niste zadovoljni nekim od naših proizvoda, ne brinite, bez ikakvog problema ćemo ga uzeti natrag i vratiti puni iznos koji ste za njega platili.

Davor Lovković, osnivač i direktor Medico Home d.o.o.

Somnus - Medico Home

Vjerujemo da ste se susreli do sad sa kupovinom madraca. Nakon 30 minuta provedenih u trgovini i isprobanih desetak madraca, svi su isti. Sve madrace u trgovini ste pritisnuli rukama, sjeli na njih, ležali na njima, a i dalje niste sigurni koji će Vam odgovarati za osam sati sna svake noći.

Iskreno vjerujemo da takav način kupovine i testiranja madraca nije dovoljan. Madrac morate biti u mogućnosti isprobati na način na koji ćete ga i koristiti svaki dan – spavajući na njemu.

Tu dolazi Medico Home – tvrtka koja Vam omogućava da madrac isprobate kod kuće.

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod za kojeg vrijedi spomenuta ponuda, a mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana od dana dostave taj proizvod možete zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara. Također, možemo izraditi i modificiranu verziju proizvoda koji ste naručili.

Preporuka je minimalno dva, a maksimalno tri tjedna svakodnevno upotrebljavati proizvod koji ste kupili jer je to vrijeme koje je potrebno da Vam se tijelo prilagodi na nešto novo.

Ako se nakon dva do tri tjedna svakodnevne upotrebe ispostavi da Vam je proizvod pretvrd onda imate pravo na izmjenu.

Izmjena ne znači da ćemo doraditi postojeći proizvod koji je kod Vas. Izmjena podrazumijeva dostavu novog, omekšanog proizvoda i to u roku od 10 do 15 dana od dana kada ste nam javili da Vam proizvod ne odgovara. Proizvod koji je kod Vas preuzimamo tek na dan dostave novog, odgovarajućeg, odnosno izmijenjenog proizvoda, a sve o našem trošku.

Isto postupak vrijedi u slučaju da Vam je proizvod premekan. U tom slučaju proizvodimo novi, ojačan proizvod,a postojeći proizvod koji je za to vrijeme kod Vas preuzimamo na dan dostave ojačane i čvršće verzije proizvoda.

Bitno je napomenuti da ne dorađujemo proizvod koji je kod Vas, već proizvodimo potpuno novi model prilagođen Vašim zahtjevima.

Ako odaberete zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu proizvoda, potrebno je  uplatiti razliku u cijeni između ta dva proizvoda, a ako se odlučite za neki jeftiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Sleep Trial Period ne odnosi se na zamjenu madraca koji su naručeni greškom kupca, a koji su nastali uslijed krivog mjerenja potrebnih dimenzija (dužina, širina, visina).

U slučaju prethodno navedene situacije, trošak zamjene naplaćuje se u iznosu od 40,00 €.

Također stoji i opcija potpunog povrata u situaciji da niste da zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija.

Provjerite iskustva drugih kupaca

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM!

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama