VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Privlači te Medico Home i moguća karijera u njemu?

Što nudimo?

U poduzeću Medico Home vodimo brigu o našim zaposlenicima stalnim ulaganjem u njihovo znanje, ali vodimo računa i o tome da se mogu posvetiti svemu onome što im je važno u životu izvan posla.

Našim zaposlenicima nudimo mogućnost napredovanja, ali i razne stimulacije.

Želiš imati fiksno radno vrijeme i ne razmišljati o poslu nakon posla?

Dođi u Medico Home!

Dosta ti je rada vikendom?

Medico Home nudi ti sve slobodne subote i nedjelje ovog svijeta!

Prijavi se slanjem životopisa i motivacijskog pisma na [email protected]

Trenutno nema otvorenih natječaja!

No, uvijek možete poslati otvorenu zamolbu ispunjavanjem forme ili na e-mail [email protected]

Ispunjavanjem forme niže možete ostaviti otvorenu zamolbu!

Polja označena sa * su obavezna!

ZAŠTO ODABRATI MEDICO HOME?

Besplatna dostava - Medico Home

BESPLATNA DOSTAVA

Besplatnu dostavu provodimo do ulaza u stambeni objekt na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad (uključujući) 67,00€. Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Redovan rok za dostavu je 10 - 15 dana.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod za kojeg vrijedi spomenuta ponuda, a mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana od dana dostave taj proizvod možete zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara. Možemo izraditi i modificiranu verziju proizvoda koji ste naručili.

Ako se nakon preporučenog perioda (2 do 3 tjedna) korištenja ispostavi da Vam je proizvod ne odgovara onda imate pravo na izmjenu.

Bitno je napomenuti da ne dorađujemo proizvod koji je kod Vas, već proizvodimo potpuno novi model prilagođen Vašim zahtjevima. Rok za zamjenu proizvoda je 10 do 15 dana.

Hrvatska proizvodnja - Medico Home

HRVATSKA PROIZVODNJA

Smatramo da je Hrvatska zemlja kreativnih ljudi i kvalitetnih proizvoda, te smo ponosni na vlastitu proizvodnju koja se nalazi na prostorima Lijepe naše. Njegujemo i podržavamo sve hrvatske proizvode te smatramo da je očuvanje proizvodnje na našem području bitna stavka, pa se tako i nadamo da ćete i Vi kao naš kupac to prepoznati. Svi naši proizvodi osmišljeni su i proizvedeni u našem proizvodnom pogonu u Koprivnici od visokokvalitetnih materijala renomiranih proizvođača poput Vitafoam-a, Boyteksa. Dio materijala i sami proizvodimo poput vate i džepićastih opruga.

LJUBAZNO I STRUČNO OSOBLJE

Svakom našem kupcu posvećeni smo u potpunosti te odgovaramo na sve upite i zahtjeve u najkraćem mogućem roku u vidu ispunjenja svih zahtjeva i očekivanja. Bilo da Vam je potrebno savjetovanje vezano uz odabir tipa ili tvrdoće madraca, ili biste željeli naručiti madrac vanstandardnih dimenzija, ako niste sigurni koji madrac odabrati za dijete, ili biste samo željeli više saznati o našim proizvodima, načinima plaćanja, rokovima dostave kontaktirajte nas putem e-maila [email protected], telefonskim pozivom na broj 048 864 182 ili putem društvenih mreža - Facebook i Instagram

Jednostavna narudžba - Medico Home

JEDNOSTAVNA NARUDŽBA

Kako bismo se u potpunosti približili Vama kao potencijalnom kupcu, omogućili smo da svoju narudžbu možete napraviti na više načina: online putem naše jednostavne internet trgovine na www.medico-home.hr/trgovina, telefonskim pozivom na broj 048 864 182 gdje će naše ljubazno i stručno osoblje preuzeti Vašu narudžbu, putem e-maila [email protected] slanjem osnovnih podataka potrebnih za unos narudžbe ili putem društvenih mreža - Facebook i Instagram

%

PRODANIH MADRACA

%

PRODANIH NADMADRACA

%

ZADOVOLJNIH KUPACA

%

PRODANIH JASTUKA

%

PRODANIH POPLUNA I NADLOŽAKA

KONTAKTIRAJTE NAS S POVJERENJEM!

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama