VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Apolon Vital - Medico Home
Apolon Vital - Medico Home
Apolon Vital - Medico Home

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Madrac Apolon Vital

Tvrđi madrac ukupne visine 27 cm s džepićastom jezgrom i kombinacijom HR i vrhunske Pantera pjene

Detaljnije o proizvodu

Revitalizirani Medico Home madraci su madraci iz povrata u sklopu Sleep Trial probnog perioda, a na kojima ne postoji niti jedna tvornička pogreška. Ispravni su, pažljivo pregledani i spremni za korištenje. Revitalizirani madraci su potpuno dezinficirani, odnosno očišćeni i njihova navlaka je zamijenjena, to jest potpuno nova i nekorištena.

Opis proizvoda

Volite tvrde madrace, ali se bojite kupiti isti jer, što ako ćete se osjećati kao da spavate na kamenu?

Medico Home ime rješenje za Vas, a to rješenje nudi Vam u madracu Apolon Vital koji s razlogom nosi titulu premium madraca!

Ovaj luksuzni madrac ima puno toga što će Vam se svidjeti, a najbitnije od svega jest da će Vam osigurati da se probudite osvježeni, a ne umorni.

Model Apolon Vital u visini od 27 centimetara spada u kategoriju tvrđih madraca, a njegova prednost je definitivno ta da je pogodan za sve položaje spavanja.

Napravljen od visoke i guste džepićaste jezgre koju sami proizvodimo, te od kombinacije hladno lijevane (HR) pjene i završnog sloja izuzetno udobne Pantera pjene, Apolon Vital će Vam u svojoj raskošnoj visini od 27 centimetara pružiti predivan san i još bolji naredni dan.

Ako se bojite da će Vam tijekom noći biti prevruće Pantera pjena je najbolji izbor za Vas pošto je prepoznatljiva po svojoj elastičnosti i prozračnosti, a uz sve to izuzetno dobro reagira na vlagu i/ili toplinu.  Ovo je pjena koja je posebno razvijena za proizvodnju madraca visoke kvalitete.

Izuzetno je komforna te se ističe svojom izdržljivošću, kvalitetom i visokom razinom udobnosti, i upravo zato je savršen izbor za izradu dugotrajnog madraca

Na premium madracima koristimo vrlo ugodnu Silver tkaninu koja je izuzetno mekana, a proštepana je većom količinom vate nego tkanina koju koristimo na drugim modelima što daje na dodatnoj udobnosti.

Ovo je madrac koji će Vas oduševiti svaki put kad legnete na njega, ali i svaki put kad ga samo i pogledate, dogodit će se ljubav na prvi pogled, s obzirom na to da je vizualno privlačan ljudskom oku, ali činjenica da je njegova unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala najveći je Apolon Vitalov plus!

Bitno je napomenuti  da je Apolon Vital jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi vrhunska Pantera pjena.

Apolon Vital je predviđen za osobe tjelesne težine do 120 kilograma i odličan izbor za sve koji stvarno ne mogu odrediti spavaju li najčešće na boku, trbuhu ili leđima.

Apolon Vital se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?

U slučaju da ne znate odrediti položaj spavanja, Medico Home ima rješenje za Vas! Razmislite u kojem položaju najčešće zaspite, a u kojem položaju se najčešće probudite!

Ako najlakše utonete u san na boku, leđima ili trbuhu, a probudite se najčešće na boku, onda je Rubin pravi izbor za Vas!

No, ako najčešće zaspite na boku ili na primjer leđima, a probudite se gotovo uvijek u nekom drugom položaju koji nije bok, onda Vam preporučujemo da se javite našem stručnom osoblju radi detaljnijeg savjetovanja ili da pogledate našu ponudu tvrđih madraca!

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

14 dana pravo povrata

Za ovaj proizvod nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana provedene dostave.

U slučaju da niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana, od dana prikupa madraca, odnosno dostavljenog IBAN broja računa, u cijelosti vratiti cjelokupni iznos na Vaš tekući račun.

U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup proizvoda, tada se prikup provodi o trošku kupca u iznosu od 14,00€ neovisno o vrsti i dimenziji proizvoda.

U slučaju da želite sami vratiti proizvod, tada ga je potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava bit će proveden u roku od 5 do 7 radnih dana na Vaš tekući račun, od dana kada je proizvod stigao na našu adresu, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

Mogućnosti zamjene revitaliziranih modela:

  • Zamjena za isti revitalizirani model je moguća ukoliko je dostupan isti model revitaliziranog madraca istih dimenzija.
  • Zamjena za drugi model revitaliziranog madraca je moguća ukoliko je dostupna ista dimenzija revitaliziranog modela madraca kao modela madraca koji se mijenja, uz nadoplatu ukoliko je potrebna ili za povrat razlike ukoliko se mijenja za model nižeg cjenovnog ranga.
  • Zamjena za isti model madraca iz redovne ponude je moguća uz odgovarajuću nadoplatu.

VAŽNO: Sleep Trial period od 100 dana se ne odnosi na ovaj proizvod!

Rok i način dostave

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od, uključujući, 67,00€. Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do (uključujući) iznosa 66,99€, dostava se naplaćuje 8,00€.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Načini plaćanja

Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 67,00€ – 200,00€ do 12 rata, 200,01€ – 400,00€ do 24 rate, 400,01€ i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama