VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Akcija!
Premium madrac Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Premium madrac Apolon presjek - Medico Home
Premium madrac Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home
Apolon - Medico Home

Sleep Trial period 100 dana - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 5 godina - Medico Home

Madrac Apolon

Tvrđi madrac ukupne visine 27 cm s džepićastom jezgrom i kombinacijom HR i vrhunske Pantera pjene

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Volite tvrde madrace, ali se bojite kupiti isti jer, što ako ćete se osjećati kao da spavate na kamenu?

Medico Home ime rješenje za Vas, a to rješenje nudi Vam u madracu Apolon koji s razlogom nosi titulu premium madraca!

Ovaj luksuzni madrac ima puno toga što će Vam se svidjeti, a najbitnije od svega jest da će Vam osigurati da se probudite osvježeni, a ne umorni.

Model Apolon u visini od 27 centimetara spada u kategoriju tvrđih madraca, a njegova prednost je definitivno ta da je pogodan za sve položaje spavanja.

Napravljen od visoke i guste džepićaste jezgre koju sami proizvodimo, te od kombinacije hladno lijevane (HR) pjene i završnog sloja izuzetno udobne Pantera pjene, Apolon će Vam u svojoj raskošnoj visini od 27 centimetara pružiti predivan san i još bolji naredni dan.

Ako se bojite da će Vam tijekom noći biti prevruće Pantera pjena je najbolji izbor za Vas pošto je prepoznatljiva po svojoj elastičnosti i prozračnosti, a uz sve to izuzetno dobro reagira na vlagu i/ili toplinu.  Ovo je pjena koja je posebno razvijena za proizvodnju madraca visoke kvalitete.

Izuzetno je komforna te se ističe svojom izdržljivošću, kvalitetom i visokom razinom udobnosti, i upravo zato je savršen izbor za izradu dugotrajnog madraca

Na premium madracima koristimo vrlo ugodnu Silver tkaninu koja je izuzetno mekana, a proštepana je većom količinom vate nego tkanina koju koristimo na drugim modelima što daje na dodatnoj udobnosti.

Ovo je madrac koji će Vas oduševiti svaki put kad legnete na njega, ali i svaki put kad ga samo i pogledate, dogodit će se ljubav na prvi pogled, s obzirom na to da je vizualno privlačan ljudskom oku, ali činjenica da je njegova unutrašnjost izrađena od kvalitetnih materijala najveći je Apolonov plus!

Bitno je napomenuti  da je Apolon jednostran, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi vrhunska Pantera pjena.

Apolon je predviđen za osobe tjelesne težine do 120 kilograma i odličan izbor za sve koji stvarno ne mogu odrediti spavaju li najčešće na boku, trbuhu ili leđima.

Apolon se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Zašto odabrati Medico Home Premium madrac?

Pitate se zašto izabrati premium madrac?

Razloga je mnogo, a mi ćemo Vam ih na jednom mjestu popisati.

Visoka i kvalitetna džepićasta jezgra napravljena od deblje žice te puno gušćeg broja opruga nego na ostalim madracima pružit će Vam potporu i udobnost. Osigurat će Vam i prozračnost samog madraca, a samim time i dugotrajnost.

Vrhunske pjene koje koristimo u Premium madracima spasit će Vas tijekom vrućih dana jer će Vam svojom prozračnošću i izuzetnom reakcijom na toplinu pružiti spas tijekom ljeta, a pružit će Vam i idealnu prilagodljivost u svim položajima tijekom spavanja.

Tkanina koju koristimo na Premium madracima svojom mekoćom i gustoćom ponudit će Vam još više udobnosti tijekom spavanja!

Visina naših Premium madraca će Vam pružiti još veću udobnost i potporu, a Vaša soba, na kraju svih krajeva, izgledat će kao luksuzna i kraljevska, te naposljetku, samo Vaša oaza mira.

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

Dokumentacija

  OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

  Sleep trial ponuda 100 dana

  Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite proizvod, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj proizvod zamijeniti za neki drugi u slučaju da Vam ne odgovara.

  Ako se nakon dva do tri tjedna svakodnevne upotrebe ispostavi da Vam proizvod ne odgovara onda imate pravo na izmjenu.

  Izmjena ne znači da ćemo doraditi postojeći proizvod koji je kod Vas. Izmjena podrazumijeva dostavu novog, omekšanog ili čvršćeg proizvoda i to u roku od 10 do 15 dana od dana kada ste nam javili da Vam proizvod ne odgovara. Proizvod koji je kod Vas preuzimamo tek na dan dostave novog, odgovarajućeg, odnosno izmijenjenog proizvoda, a sve o našem trošku.

  Ako se odlučite na zamjenu za drugi model i izaberete skuplju varijantu proizvoda, uplaćujete razliku u cijeni , a u slučaju se odlučite za neki jeftiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

  Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu proizvoda, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

  Također stoji i opcija potpunog povrata u situaciji da niste da zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija.

  Potpuni povrat funkcionira na način da zatražite povrat, a mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana Vašeg javljanja dolazimo po proizvod dok s druge strane Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun u roku od 5 do 7 radnih dana nakon preuzimanja, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

  U slučaju da proizvod kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

  Izmjene, zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije proizvoda kod kojih je naznačeno da su u kategoriji Sleep Trial ponude.

  Sleep Trial Period ne odnosi se na zamjenu madraca koji su naručeni greškom kupca, a koji su nastali uslijed krivog mjerenja potrebnih dimenzija (dužina, širina, visina).

  U slučaju prethodno navedene situacije, trošak zamjene naplaćuje se u iznosu od 40,00 € (301,38 kn).

  Sleep Trial ponuda vrijedi za određene proizvode iz naše ponude, a kod svakog proizvoda je jasno naznačena.

  Rok i način dostave

  Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od, uključujući, 67,00€. Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do (uključujući) iznosa 66,99€, dostava se naplaćuje 8,00€.

  Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

  Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

  Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

  Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

  Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  Načini plaćanja

  Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

  Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

  Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 67,00€ – 200,00€ do 12 rata, 200,01€ – 400,00€ do 24 rate, 400,01€ i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

  MI NEMAMO ŠTO SKRIVATI, PROVJERITE PRESJEK I SLIKU CIJELOG MADRACA KAO I DETALJNU SPECIFIKACIJU

  *Boja pjene i/ili uzorak tkanine mogu se razlikovati od slika.

  1. - Navlaka

  Silver tkanina 100% PES izrađena od antibakterijske i antialergijske tkanine gustoće 250g/m2 proštepana s 400g/m2 vate za dodatnu udobnost i mekoću na dodir. Zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat.

  2. - Navlaka

  Sivu, decentnu i visoko kvalitetnu tkaninu koristimo za bočnu stranu madraca.

  3. - Ručke

  Ručke postavljene s bočne strane madraca olakšavaju Vam njegovo premještanje ili nošenje.

  4. - Udobnost

  ​Vrhunska Pantera pjena gustoće 50kg/m3 u visini 4 cm.

  5. - Udobnost

  Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 35 kg/m3 u visini 2 cm.

  6. - Podnožje

  Podnožje samog madraca napravljeno je od poliuretanske (PU) pjene gustoće 28 kg/m3 u visini od 3 cm.

  7. - Potpora

  Džepićasta opružna jezgra s 320 opruga po kvadratnom metru osigurava kvalitetnu potporu i udobnost. Svaka opruga nalazi se u svojem džepiću od reteksa što čini madrac prozračnim. Debljina žice 2.0 mm.

  8. - Bočna ojačanja

  Bočnice ili kajle dodatno osiguravaju madrac, izrađene od poliuretanske (PU) pjene gustoće 30kg/m3.

  Provjerite iskustva drugih kupaca

  Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

  Kontakt:

  Adresa proizvodnog pogona:

  Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
  (Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

  Radno vrijeme:

  Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
  Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

  Zapratite nas na društvenim mrežama