RADNO VRIJEME: PONEDJELJAK - PETAK 08:00 - 16:00 SATI  |  048 864 182  |  [email protected]

RADNO VRIJEME: PON - PET 08:00 - 16:00 SATI
048 864 182  |  [email protected]

PROVJERITE POPUSTE NA MADRACE DO 25% TIJEKOM CIJELOG SVIBNJA

Vaši snovi počinju s nama

Ponuda traje od 01.05.2022. do 31.05.2022. godine ili do isteka zaliha.

* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!
Madrac Prestige

Tvrđi madrac sa džepićastom jezgrom obloženom HR pjenom u 5 zona.

IZABERITE ŽELJENE DIMENZIJE I SAZNAJTE CIJENU:

 • 190
 • 200
 • 210
 • 220
 • 80
 • 90
 • 100
 • 120
 • 140
 • 150
 • 160
 • 180
 • 200
 • 21
 • Neskidiva
 • Skidiva
 • Rolano
 • Puni oblik
Obriši
ili već od 91,08 Kn za plaćanje putem
- Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
12 x 91,08 Kn
Želim otplatiti što prije
3 x 364,33 Kn
Želim sam odabarati broj rata
3 x 364,33 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.
OPIS

Model Prestige spada u kategoriju tvrđih madraca, a njegova čvrstoća i udobnost pružaju miran san spavačima tako da im osigurava pravilan položaj kralježnice.

Jezgra madraca sa 5 zona udobnosti napravljena je od džepićastih opruga, a madrac je s gornje i donje strane obložen HR (hladno lijevanom) pjenom u visini od 3 cm.
HR pjena novija je tehnologija proizvodnje, osigurava dobar protok zraka, elastična je, čvrsta i udobna.

Madrac je dvostran, što znači da je pogodan za okretanje i spavanje na obje strane, a njegova ukupna visina iznosi 21 cm.

Madrac je pogodan za korištenje na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.
Ovisno o podlozi na krevetu, madrac može imati različit osjećaj tvrdoće, ako se nalazi na punoj podlozi, tada će madrac biti nešto tvrđi nego ako se koristi na elastičnim podnicama.
Idealan je za korištenje na podnici sa razmakom između letvica do 5 centimetara.

Navlaka madraca Prestige napravljena je od antibakterijske i antialergijske tkanine koja je, ovisno o Vašem odabiru, skidiva i periva na 60°C. Tkanina koju koristimo kao navlaku za madrac Prestige zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat što znači da ne sadrži štetne tvari i može ići direktno uz kožu djeteta starosti do tri godine.

Model Prestige predviđen je za osobe tjelesne težine do 120 kilograma (pojedinačno) koje pretežito spavaju na leđima ili trbuhu i preferiraju tvrđe madrace.

RAZLIKA IZMEĐU ROLANOG I MADRACA U PUNOM OBLIKU

PUNI OBLIK

Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu. Kada preuzmete madrac, potrebno ga je raspakirati i skinuti zaštitnu foliju te ga možete odmah i koristiti.

ROLANI OBLIK

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace vrhunske su kvalitete, provjereni i sigurni. Njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava, s obzirom na količinu narudžbi, dostavu većeg broja proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite madrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj madrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu madraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu madraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po madrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da madrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za madrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije madraca.

DOSTAVA

​Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke provodimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Visa debitna kartica beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa kreditne kartice beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata, Visa Premium do 36 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa debitne i kreditne kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu info@medico-home.hr.

Provjerite

Što drugi kažu o madracu prestige

 • Upravo smo dobili madrac Prestige i zaista je odličan. Tvrdi madrac koji je ujedno i vrlo udoban. Dostava je odradena i prije roka od 15 dana sto nas je ugodno iznenadilo.


  Marija Turak (22.01.2022)

 • Preporodio sam se od kako spavam na njemu 🙂 još u kombinaciji sa jastucima, top kvaliteta za pristupačnu cjenu!! Svakako preporučujem, baš gledam i uzet jedan nadmadrac za krevet na razvlačenje na moru 🙂


  Dejan (15.12.2021)

 • Po treh tednih uporabe lahko pohvalim, da je vzmetnica PRESTIGE odlična. Vzmetnica je zares čvrsta. Zares nudi udobno spanje, saj se zjutraj zbujam spočit in brez bolečin. Pohvaliti gre tudi čvrste robove, saj vzemtnica ostaja dovolj čvrsta tudi blizu samega roba. Hvala podjetju za telefonsko svetovanje na podlagi katerega sem izbral vzmetnico. Dostava je bila v dogovrjenih rokih. Priporočam.


  Anže (12.10.2021, Slovenija)

 • Naroćil sem dvojno in enojno vzmetnico, dostava na dom brez stroškov,hitro in zelo ugodno. Kvaliteta odlična, sem zelo , zelo zadovoljen z izbiro in priporočam vsakomur. Pa zelo prijazni v firmi in zelo prijazen in uslužen distributer. Vse pohvale še enkrat.


  Roman (18.09.2021, Slovenija)

 • Prezadovoljan sa nabavkom madraca.
  Osoblje korektno i jako ljubazno.
  Naručio prestige madrac i nakon mjesec dana sam ih zamolio da mi ga zamjene za još tvrđi madrac pa makar i nadoplatio razliku u cijeni.
  Bez ikakve nadoplate i suvišnjih pitanja zamjenili o njihovom trošku.
  Ja sam oduševljen njihovom ljubaznošću i poslovnošću.
  Kičma me više ne boli i i dižem se odmoran.
  PREPORUČAM Vas svakome ..


  Damir Vinter

 • Jako sam zadovoljna s madracom Prestige. Osoblje mi je puno pomoglo u odabiru madraca. Korektnost i ljubaznost putem telefona i prilikom dostave su zaista na visokom nivou.


  Željka (17.04.2021)

 • Izvrstan madrac po povoljnoj cijeni.


  Daniel (27.01.2021)

 • Dugo smo tražili madrac za sebe, pa smo tako nabasali i na Medico Home. Željeli smo tvrd, vrlo tvrd madrac. Rečeno nam je da bi nam Prestige mogao biti i PRE tvrd jer je to najtvrđi madrac koji je u ponudi. Odlično pomislili smo, domaći proizvod, zajamčena garancija , kvaliteta i reklamacija. Naručili smo svoj Prestige stigao je brzo, izgledao je predivno, i bio je mekan - toliko mekan da smo se smijali kako spada u kategoriju " najtvrđi madrac koji imamo u ponudi " Znači, originalno, madrac Prestige nije uopće, ali uopće tvrd. Doduše, okej, ne znam kakvi su drugi madraci iz Medico ponude, no ako je Prestige kao tvrd onda su ostali toliko mekani da si ne mogu ni zamisliti. No, kako bilo, za dva dana smo se konzultirali s Medicom te ih zamolili da nam "otvrdnu" Prestige, maksimalno koliko se može - da bude tvrd , al baš tvrd. I stigao je, unutar 10 dana, naš novi, poboljšani Prestige. Rečeno nam je da je pojačan za 40% . I to je sada TO, predivan , tvrd a preudoban madrac. Predložili smo Medicu da naprave rebranding te da Prestige ne deklariraju kao tvrdi madrac već neka izmisle novo ime za verziju koju su nama napravili.

  Spavamo kao bebe na našem madracu i budimo se bez osjećaja težine i/ili bolova u tijelu.

  Kako bilo, sve pohvale za Medico Home, ekipa je izuzetno ljubazna, pristupačna, brzi su u realizaciji, konkretni u dogovorima, korektni u poštivanju navedenih rokova. I zaista ne znam gdje se može , sem kod njih, naručiti madrac, koristiti ga za probu pa ga onda vratiti da ga se prenamjeni u ono što korisniku više odgovara.

  Želim svima nama dobru ekonomiju u državi u ova teža vremena i da opstanu firme poput Medico Homea - domaće i profesionalne. Treba nam takvih više.

  Zadovoljni krajnji korisnici,

  Sanjin i Sandra


  Sandra (25.11.2020)

 • Madrac je odličan. Prvo bili skeptični jer nismo mogli isprobat kao u trgovini no, imaš 100 dana rok za vratiti isti ako ne odgovara sto je idealno. Odličan omjer cijene i kvalitete te brza dostava. Jako zadovoljni suprug i ja!!!


  Marina Stanic (18.11.2020)

 • Odličan. Jako udoban. Ne znam jesu li mi bolji jastuci koje sam dobio na poklon ili sam madrac. Djelatnici vrlo profesionalni kod dostave te susretljivi i brzi u rješavanju problema.
  Preporučam svakom ko se želi kvalitetno odmoriti/naspavati.


  Tomislav (25.10.2020)

 • Podstanar sam zadnjih pet godina i promijenila sam tri stana. Niti u jednom nisam imala udoban lezaj i napokon sam odlucila kupiti novi madrac. Nakon duge potrage i istrazovanja, naisla sam na najbolju web stranicu za madrace u Hrvatskoj. Narucila sam prestige madrac koji je stigao prije 10ak dana i prezadovoljna sam. Madrac je optimalne tvrdoce, kako bih ga i sama napravila. Nema budjenja s utrnutim rukama te se ustajem puno odmornija. Prezadovoljna!!! 🙂


  Petra (10.09.2020)

 • Nakon podosta vremena utrošenog na analize materijala, a i naravno usporedbi cijena raznih proizvođača madraca odluka je pala na Prestige madrac.Medico home ima dostavu besplatnu čak nam je gospodin i donio madrac na drugi kat, za nemoćnije osobe vrlo bitna stavka.Uglavnom madrac je tvrđe izvedbe i jako kvalitetan ustajanje nakon spavanja bez bolova.Preporuka definitivno.Hvala Medicu što ne pretjeruju s cijenama.


  Siniša Vidić (01.11.2019)

 • Imamo madrac Prestige već godinu dana. Madrac je odličan i jako dobre kvalitete. Za preporučiti i sve pohvale.


  Hana (01.10.2019)

 • Velika pohvala na ljubaznosti kontakt centra kao i za uslugu dostave. Uvjeti kupovine perfektni u odnosu na ponudu na našem tržištu, a proizvod odgovora prema opisu proizvođača. Prvi dojam na kupljene madrace Prestige je odličan, izgledom, pakiranjem i dizajnom presvlake. Madraci u odlični, ugodni, malo tvrđi ali baš takve smo i tražili. Preporuka svima i velik pohvala za sve.


  Dubravka (05.07.2019)

 • Nakon 9 mjeseci korištenja madraca nemam nikakvu primjedbu…madrac je odlične kvalitete, kada se ne koristi jastuk osjećate da cijelo tijelo odmara posebno ako imate problema s vratnom kralježnicom… iskreno preporučujem i svaka pohvala Medico ?


  Linda (10.05.2019)

 • Madrac je odličan! Nakon što smo ga kupili, preporodili smo se. Ne vrijedi kupovat druge skupe madrace jer ovaj je savršen.


  Ružica (07.03.2019)

 • Dojam nakon 2 tjedna… Nakon savjetovanja sa prodavačem, madrac je naručen. Stigao brzo i po dogovoru malo podebljan. Madrac izgleda lijepo i ne djeluje jeftino. U isto vrijeme posjeduje tvrdoću za potporu i podatnost za udobno spavanje. Isprobano ležanje na leđima, boku i stomaku. Bez ikakvih problema, udoban u svim položajima i to od prvog dana bez perioda prilagodbe. Za sada smo oduševljeni. Prvi dojam je odličan. Ako se trajnost pokaže zadovoljavajuća, madrac će biti pun pogodak u svakom pogledu. Postkupovno zadovoljstvo vrlo prisutno, hvala firmi Medico što su napravili, prodali i dostavili nam ovaj krasni madrac. U životu nisam spavao ni na čemu boljem, a i supruga je zadovoljna što nije mala stvar ?


  Ivana i Dejan (18.02.2019)

 • Nakon nekoliko mjeseci spavanja na ovom madracu mogu reci da sam prezadovoljna. Madrac je opravdao sva moja ocekivanja i napokon se ujutro budim a da se najprije ne sjetim svojih leđa?. Svakako preporucujem!


  Marija (18.10.2018)

 • Javljam se nakon pola godine spavanja, suprug i ja smo jako zadovoljni. Spavamo osjetno bolje, okrecemo se i ustajemo bez tegoba. Za sada smo jako zadovoljni, pohvale ekipi i puno uspijeha želimo! Lijepi pozdrav


  Ivan i Iva (27.02.2018)

 • Madrac je odličan. Kupio sam roditeljima koji imaju problem s kralježnicom, i prezadovoljni su. Čak i meni odgovara, u kombinaciji s dobrom podnicom mislim da je ovo jako dobar odabir. A mogu pretpostaviti da su skuplji modeli još bolji (ovisno kome odgovara tvrdoća).


  Robert (05.02.2018)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 280 g/m2, antibakterijska i antialergijska, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat, ovisno o Vašem odabiru skidiva i periva na 60°C

\
×

HR PJENA

Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 35 kg/m3 u visini 3 cm

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

DŽEPIĆASTA JEZGRA

5 zona udobnosti, 280 opruga/m2, debljina žice 1,8 do 2,0 mm

\
×

BOČNA OJAČANJA

Poliuretanska (PU) pjena 30 kg/m3

\
×

FILC

Ravnomjerno raspoređuje pritisak na džepićastu jezgru

\
×

HR PJENA

Hladno lijevana (HR) pjena gustoće 35 kg/m3 u visini 3 cm

SPECIFIKACIJA MADRACA

TVRDOĆA:Tvrđi madrac
UKUPNA VISINA:21 cm
JEZGRA:Džepićasta jezgra, 280 opruga/m2
UDOBNOST:3 cm HR pjene obostrano
NAVLAKA:280g/m2, 100% PES
SKIDIVA:Ovisno o Vašem odabiru
PERIVA:Ovisno o Vašem odabiru
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO:2 godine
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200/210 x 80/90/100/120/140/150/160/180, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU PRESTIGE SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

info@medico-home.hr

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 16:00