VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Madrac za turizam Oaza - Medico Home
Madrac za turizam Oaza presjek - Medico Home
Madrac za turizam Oaza - Medico Home

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Madrac Oaza

Tvrdi madrac visine 21 ili 24 cm s džepićastom jezgrom, u jednoj zoni udobnosti i s PU pjenom

Obriši

ili već od 79,42 Kn za plaćanje putem
- Izračun rate
Jednostavna kupovina na rate
Želim što niži iznos rate
12 x 79,42 Kn
Želim otplatiti što prije
3 x 317,67 Kn
Želim sam odabarati broj rata
3 x 317,67 Kn

Leanpay omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na rate preko interneta. Za plaćanje na rate u košarici odaberite Leanpay kao vrstu plaćanja. Informativni izračun ne uključuje troškove procjene rizika.

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Madrac Oaza, napravljen u jednoj zoni udobnosti, pruža izuzetan komfor i miran i kvalitetan san. Moglo bi se reći da je madrac Oaza svjetlo na kraju svačijeg dana. Ovo je model s kojim nikako nećete pogriješiti odlučite li ga namijeniti svojim gostima. A svaki put kada legnu na njega, probudit će se odmorni, opušteni i nasmiješeni.

Napravljen od džepićaste jezgre visine 14 ili 17 cm, a koju sami proizvodimo, Oaza na kojoj se obostrano nalazi poliuretanske pjene Vašim gostima će pružiti udobnost kakvu će definitivno zapamtiti, a bitno je i napomenuti kako prednost PU pjene nije samo u prozračnosti, elastičnosti i izdržljivosti, već je to pjena koja ujedno odbija grinje i alergene.

Madrac Oaza pogodan je za spavanje i okretanje s obje strane, visinu madraca birate sami, a prilikom kupnje ovog madraca možete birati između neskidive i skidive navlake koja je ujedno periva na temperaturi do 60 stupnjeva.

Model Oaza koji spada u kategoriju tvrđih madraca pravi je izbor za opremanje Vaših hotela, vikendica, apartmana, kamp kućica.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Model Oaza predviđen je za osobe čije su pojedinačne tjelesne težine do 120 kilograma.

Razlika između rolanog i madraca u punom obliku

PUNI OBLIK

Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu.

Prije upotrebe madraca potrebno je skinuti zaštitni najlon i Vaš madrac je spreman za upotrebu!

ROLANI OBLIK

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan.

Prilikom unosa madraca na sobnu temperaturu potrebno ga je 4 sata držati u zarolanom stanju. Nakon 4 sata madrac otpakirajte te odrolajte. Odrolani madrac postavite na krevet ili pod, te pričekajte puna 24 sata do upotrebe madraca kako bi poprimio svoj prvotni oblik.

Madrac narednih 24 sata ne smijete pritiskati niti sjedati na njega.

Madrac ne smije biti zarolan duže od 30 dana. U slučaju da je zarolan više od dva dana potrebno je napraviti par malih rezova na najlonu kako bi se spriječila eventualna kondenzacija zbog razlike u temperaturi.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace vrhunske su kvalitete, provjereni i sigurni. Njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava, s obzirom na količinu narudžbi, dostavu većeg broja proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

Dokumentacija