* Uzorak tkanine može biti drugačiji nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU MADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

Obriši
s

JESTE LI ISPRAVNO IZMJERILI POTREBNU DIMENZIJU MADRACA?

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu”, gdje se stavlja madrac na način da od unutarnje strane okvira kod podnožja metrom izmjerite do unutarnje strane okvira uzglavlja kako biste dobili potrebnu dužinu, te od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta kako biste dobili širinu. Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja sa kreveta.

OPIS

Madrac Turist spada u kategoriju srednje tvrdih madraca te je namijenjen za povremeno spavanje. Predviđen je za sezonski i/ili turistički period, vikendice, kamp kućice, odmorišta i druge potrebe povremenog korištenja.

Osobe slabijih tjelesnih težina mogu ovaj madrac koristiti i duži vremenski period.

Madrac je napravljen u jednoj zoni udobnosti, a jezgra madraca napravljena je od džepićastih opruga koje idu od ruba do ruba madraca.

Turist je dvostran, što znači da je pogodan za spavanje i okretanje s obje strane a njegova ukupna visina iznosi 18cm.

Bitno je napomenuti kako je Turist model najbolja ponuda na hrvatskom tržištu uspoređujući kvalitetu i cijenu.

Madrac Turist izdržljiviji je od ostalih madraca koje možete pronaći u ovom cjenovnom rangu jer je napravljen od džepićaste jezgre u kombinaciji s PU pjenom te mu je trajnost veća od madraca koji su potpuno napravljeni od samo PU pjene od 18/kgm2 do 25kg/m2, jer mi PU pjenu koristimo kao dodatan faktor udobnosti, ne kao jezgru madraca.

Također, zbog kombinacije džepićaste jezgre i PU pjene dobivate i razinu udobnosti koju ne možete dobiti sa klasičnom bonell jezgrom.

Madrac se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama. Madrac je namijenjen za osobe čije su tjelesne težine do 90 kilograma.

SPECIFIKACIJA MADRACA

 

TVRDOĆA: Srednje tvrdi madrac
UKUPNA VISINA: 18 cm
JEZGRA: Džepićasta jezgra MediCoil TrueEdge 320, 220 opruga/m2
UDOBNOST: 2 cm PU pjene obostrano (21 kg/m3)
NAVLAKA: 100g/m2, 100% PES, proštepana sa 200g vate
SKIDIVA: Ne
PERIVA: Ne
CERTIFIKAT: Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu
JAMSTVO: 2 godine
SLEEP TRIAL: Ne
DIMENZIJE: 190/200 x 80/90/120/140/160/180, vanstandardne dimenzije nisu dostupne
RAZLIKA IZMEĐU ROLANOG I MADRACA U PUNOM OBLIKU

PUNI OBLIK
Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu. Kada preuzmete madrac, potrebno ga je raspakirati i skinuti zaštitnu foliju te madrac možete odmah i koristiti.

ROLANI OBLIK
Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan. Madrac se prvo u stroju komprimira te nakon toga zarola. Nakon što Vam stigne madrac, potrebno ga je ostaviti 4h u prostoriji sobne temperature, te ga nakon toga odrolati. Madrac je potrebno odrolati i pustiti ga da se vrati u svoj puni oblik na ravnoj podlozi (pod/krevet). Nakon 24 sata od kad ste odrolali madrac, on je spreman za korištenje.

VAŽNO!
Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace su vrhunske kvalitete, provjereni i sigurni, te njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava obzirom na količinu narudžbi dostavu više proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

PRAVO POVRATA 14 DANA

Za madrac Turist nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana izvršene dostave.

Ukoliko niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana u cijelosti izvršiti povrat sredstava na Vaš tekući račun.

U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup madraca, tada se prikup vrši o trošku kupca u iznosu od 100,00 kuna neovisno o dimenziji madraca.

Ukoliko želite sami izvršiti povrat, tada je madrac potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava biti će izvršen u roku od 5 do 7 dana od kada je proizvod stigao na našu adresu.

VAŽNO: na madrac Turist ne odnosi se Sleep Trial period od 100 dana.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 500,00 kn, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

 • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

 • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
  • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
  • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
  • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

 • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
  • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
  • Diners beskamatno do 12 rata
  • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu [email protected].

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI MADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE

​ZA DODATNE INFORMACIJE O MADRACU TURIST SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

[email protected]

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 16:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

Biolux

840,00 kn2.230,00 kn

VIŠE O BIOLUXU

Jastuk Medifoam

60,00 kn110,00 kn

VIŠE O JASTUKU MEDIFOAM

Zaštitni nadložak

70,00 kn176,00 kn

VIŠE O ZAŠTITNOM NADLOŠKU

Medico Poplun

109,00 kn169,00 kn

VIŠE O MEDICO POPLUNU