VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Klasični madrac Vita - Medico Home
Klasični madrac Vita presjek - Medico Home
Klasični madrac Vita - Medico Home

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Madrac Vita

Srednje tvrdi madrac ukupne visine 24 cm s Medicoil TrueEdge džepićastom jezgrom i kombinacijom PU i memory pjene

Detaljnije o proizvodu

Opis proizvoda

Model Vita u visini od 24 centimetra spada u kategoriju srednje tvrdih madraca, a prvenstveno je namijenjen za bočne spavače pojedinačne tjelesne težine do 100 kilograma. Završni sloj memory pjene svakom će spavaču na boku osigurati blaženo utonuće u predjelu kukova i podariti mu udoban i miran san.

Želite li se osjećati opušteno?

Želite li na kraju dana kada leći u krevet i odmaknuti se od svih napetosti?

Vita će Vam to omogućiti!

Opće je poznato da ime Vita na latinskom obilježava život, a našim istoimenim modelom upravo Vam to želimo i podariti, svjež i vitalan dan nakon cjelonoćnog udobnog spavanja!

Napravljen od Medicoil TrueEdge džepićaste jezgre visine 17 centimetara, a koju sami proizvodimo, te od kombinacije poliuretanske pjene i završnog sloja memory pjene ovaj model je dokaz da cijena ne garantira udobnost i kvalitetu!

Znate li što je Medicoil TrueEdge džepićasta jezgra, odnosno kako izgleda?

Jezgra je to koju tvore opruge, a koje se nalaze u svom džepiću od tkanine kako bi Vam omogućile veliku razinu udobnosti. No, razlika se nalazi u tome da se ova jezgra proteže od „ruba do ruba“. To zapravo znači da se proteže od jednog ruba madraca do drugog ruba te tako madrac s bočne strane nema potporu u vidu pjene već u vidu čvršće žice.

Ovakav način izrade Vam definitivno ne bi trebao ulijevati nepovjerenje jer istina je da su opruge na rubnim dijelovima modela Vita deblje i čvršće te samim time jezgra sama po sebi daje odličnu potporu svim spavačima na bočnim dijelovima madraca.

Tkanina koju koristimo na madracu Vita je Silver tkanina proštepana s većom gustoćom vate te izuzetno mekana i udobna na dodir, a navlaka je standardno neskidiva.

Bitno je napomenuti da je Vita jednostran madrac, odnosno spava se na strani na kojoj se nalazi memory pjena.

Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?

U slučaju da ne znate odrediti položaj spavanja, Medico Home ima rješenje za Vas! Razmislite u kojem položaju najčešće zaspite, a u kojem položaju se najčešće probudite!

Ako najlakše utonete u san na boku, leđima ili trbuhu, a probudite se najčešće na boku te želite srednje tvrdi madrac, ali se bojite da ne bi bio premekan, onda je model Vita pravi izbor za Vas!

No, ako najčešće zaspite na boku ili na primjer leđima, a probudite se gotovo uvijek u nekom drugom položaju koji nije bok, onda Vam preporučujemo da se javite našem stručnom osoblju radi detaljnijeg savjetovanja ili da pogledate našu ponudu tvrđih madraca!

Model Vita se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Razlika između rolanog i madraca u punom obliku

PUNI OBLIK

Kada naručite madrac punog oblika, tada on dolazi takav i na dostavu.

Prije upotrebe madraca potrebno je skinuti zaštitni najlon i Vaš madrac je spreman za upotrebu!

ROLANI OBLIK

Kada naručite madrac rolanog oblika, tada Vam madrac na Vašu adresu dolazi zarolan.

Prilikom unosa madraca na sobnu temperaturu potrebno ga je 4 sata držati u zarolanom stanju. Nakon 4 sata madrac otpakirajte te odrolajte. Odrolani madrac postavite na krevet ili pod, te pričekajte puna 24 sata do upotrebe madraca kako bi poprimio svoj prvotni oblik.

Madrac narednih 24 sata ne smijete pritiskati niti sjedati na njega.

Madrac ne smije biti zarolan duže od 30 dana. U slučaju da je zarolan više od dva dana potrebno je napraviti par malih rezova na najlonu kako bi se spriječila eventualna kondenzacija zbog razlike u temperaturi.

VAŽNO!

Prilikom komprimiranja madraca, madrac se NE oštećuje niti gubi svoja prvotna svojstva, kvalitetu ili udobnost. Strojevi koji komprimiraju i rolaju madrace vrhunske su kvalitete, provjereni i sigurni. Njihovo korištenje ne utječe na bilo kakvu karakteristiku samog madraca, već nam omogućava, s obzirom na količinu narudžbi, dostavu većeg broja proizvoda te kraći vremenski rok isporuke.

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

Dokumentacija

  OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

  14 dana pravo povrata

  Za ovaj proizvod nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana provedene dostave.

  U slučaju da niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana, od dana prikupa madraca, odnosno dostavljenog IBAN broja računa, u cijelosti vratiti cjelokupni iznos na Vaš tekući račun.

  U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup proizvoda, tada se prikup provodi o trošku kupca u iznosu od 14,00 € neovisno o vrsti i dimenziji proizvoda.

  U slučaju da želite sami vratiti proizvod, tada ga je potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava bit će proveden u roku od 5 do 7 radnih dana na Vaš tekući račun, od dana kada je proizvod stigao na našu adresu, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

  VAŽNO: Sleep Trial period od 100 dana se ne odnosi na ovaj proizvod!

  Rok i način dostave

  Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od, uključujući, 67,00€. Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do (uključujući) iznosa 66,99€, dostava se naplaćuje 8,00€.

  Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

  Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

  Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

  Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

  Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

  Načini plaćanja

  Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

  Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

  Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 67,00€; isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 67,00€ – 200,00€ do 12 rata, 200,01€ – 400,00€ do 24 rate, 400,01€ i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

  MI NEMAMO ŠTO SKRIVATI, PROVJERITE PRESJEK I SLIKU CIJELOG MADRACA KAO I DETALJNU SPECIFIKACIJU

  *Boja pjene i/ili uzorak tkanine mogu se razlikovati od slika.

  1. - Navlaka

  Silver tkanina 100% PES izrađena od antibakterijske i antialergijske tkanine gustoće 200g/m2 proštepana s 300g/m2 vate za dodatnu udobnost i mekoću na dodir. Zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat. Standardno neskidiva.

  2. - Navlaka

  Sivu, decentnu i visoko kvalitetnu tkaninu koristimo za bočnu stranu madraca.

  3. - Udobnost

  Memory pjena gustoće 50 kg/m3 visine 2 cm.

  4. - Udobnost

  Poliuretanska (PU) pjena gustoće 25 kg/m3 u visini od 2 cm.

  5. - Podnožje

  Podnožje samog madraca napravljeno je od poliuretanske (PU) pjene gustoće 28 kg/m3 u visini od 3 cm.

  6. - Potpora

  Džepićasta opružna jezgra visine 17 cm s 220 opruga po kvadratnom metru u jednoj zoni udobnosti osigurava kvalitetnu potporu i udobnost. Svaka opruga nalazi se u svojem džepiću od reteksa što čini madrac prozračnim. Debljina žice 2.0 mm.

  Provjerite iskustva drugih kupaca

  Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

  Kontakt:

  Adresa proizvodnog pogona:

  Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
  (Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

  Radno vrijeme:

  Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
  Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

  Zapratite nas na društvenim mrežama