VAŠA KOŠARICA

Nema proizvoda u košarici.

Akcija!
Prestige Vital - Medico Home
Prestige Vital - Medico Home
Prestige Vital - Medico Home

14 dana pravo povrata - Medico Home
Besplatna dostava - Medico Home
Hrvatska proizvodnja - Medico Home
Jamstvo 2 godine - Medico Home

Madrac Prestige Vital

Tvrđi madrac ukupne visine 21 cm s džepićastom jezgrom u 5 zona i HR pjenom

[leanpay_product_page]

Detaljnije o proizvodu

Revitalizirani Medico Home madraci su madraci iz povrata u sklopu Sleep Trial probnog perioda, a na kojima ne postoji niti jedna tvornička pogreška. Ispravni su, pažljivo pregledani i spremni za korištenje. Revitalizirani madraci su potpuno dezinficirani, odnosno očišćeni i njihova navlaka je zamijenjena, to jest potpuno nova i nekorištena.

Opis proizvoda

Madrac Prestige Vital ukupne visine od 21 centimetar jedan je od tvrđih madraca iz naše ponude, a pravi je izbor za osobe koje spavaju na leđima ili trbuhu i koje preferiraju tvrde madrace, te za osobe pojedinačne tjelesne težine do 120 kilograma.

Napravljen od džepićaste jezgre koju sami proizvodimo te obložen s gornje i donje strane hladno lijevanom pjenom (HR pjena) nudi pravilan položaj kralježnici i potporu u predjelu trbuha svakom spavaču koji u san voli utonuti u spomenutim položajima!

Ovaj madrac je dvostran, a navlaka madraca može biti skidiva i periva na temperaturi do 60 stupnjeva ili može biti neskidiva, sve ovisi o Vašim željama.

Prestige Vital se može koristiti na elastičnim podnicama, punoj podlozi i drvenim letvicama.

Idealan je za korištenje na elastičnoj podnici s razmakom između letvica do 5 centimetara.

Znate li kako odrediti u kojem položaju najčešće spavate ako niste sigurni?

U slučaju da mislite kako spavate na sve moguće načine i ne znate odrediti položaj spavanja, Medico Home ima rješenje za Vas! Razmislite u kojem položaju najčešće i najlakše zaspite, onda kada legnete u krevet i utonete u san, a u kojem položaju se najčešće probudite!

Ako zaspite na leđima ili trbuhu i budite se u istim položajima, onda je Prestige Vital pravi izbor za Vas!

No, ako najčešće utonete u san na leđima ili trbuhu, a probudite se gotovo uvijek na boku, onda Vam preporučujemo da se javite našem stručnom osoblju radi detaljnijeg savjetovanja ili da pogledate našu ponudu srednje tvrdih madraca!

Pravilno mjerenje dimenzije madraca

Kako biste bili sigurni da ste odabrali ispravnu dimenziju madraca, dobro je prije kupovine provjeriti dimenzije kreveta. Ispravan način je izmjeriti unutarnju stranu okvira, “rupu” gdje se stavlja madrac.

Dužina se mjeri tako da od unutarnje strane okvira, kod podnožja, metrom izmjerite razmak do unutarnje strane okvira uzglavlja.

Širinu dobivate tako da od unutarnje strane jedne bočne strane kreveta do unutarnje strane druge bočne strane kreveta izmjerite razmak.

Da biste izmjerili potrebnu visinu madraca, potrebno je izmjeriti bočnu stranicu kreveta od vrha podnice do vrha bočne stranice te na to dodati koji centimetar kako ne biste nogama udarali u bočnu stranicu prilikom lijeganja ili jutarnjeg ustajanja s kreveta.

OVDJE PRONAĐITE VIŠE INFORMACIJA O SLEEP TRIAL PONUDI, DOSTAVI I NAČINU PLAĆANJA

14 dana pravo povrata

Za ovaj proizvod nudimo Vam pravo povrata u roku od 14 dana od dana provedene dostave.

U slučaju da niste zadovoljni naručenim proizvodom, imate ga pravo vratiti unutar zakonom propisanog roka, odnosno unutar 14 dana, a mi ćemo Vam u roku od 5 do 7 radnih dana, od dana prikupa madraca, odnosno dostavljenog IBAN broja računa, u cijelosti vratiti cjelokupni iznos na Vaš tekući račun.

U slučaju da želite da Medico Home d.o.o. organizira prikup proizvoda, tada se prikup provodi o trošku kupca u iznosu od 13,27 € (100,00 kn) neovisno o vrsti i dimenziji proizvoda.

U slučaju da želite sami vratiti proizvod, tada ga je potrebno dostaviti na adresu Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica. Povrat sredstava bit će proveden u roku od 5 do 7 radnih dana na Vaš tekući račun, od dana kada je proizvod stigao na našu adresu, odnosno od dana dostavljenog IBAN broja računa.

Mogućnosti zamjene revitaliziranih modela:

  • Zamjena za isti revitalizirani model je moguća ukoliko je dostupan isti model revitaliziranog madraca istih dimenzija.
  • Zamjena za drugi model revitaliziranog madraca je moguća ukoliko je dostupna ista dimenzija revitaliziranog modela madraca kao modela madraca koji se mijenja, uz nadoplatu ukoliko je potrebna ili za povrat razlike ukoliko se mijenja za model nižeg cjenovnog ranga.
  • Zamjena za isti model madraca iz redovne ponude je moguća uz odgovarajuću nadoplatu.

VAŽNO: Sleep Trial period od 100 dana se ne odnosi na ovaj proizvod!

Rok i način dostave

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, za sve narudžbe iznad iznosa od 66,36€ (500,00 kn). Dostavljamo u roku 10 - 15 dana od dana zaprimljene narudžbe. Za narudžbe do iznosa 66,36€ (500,00 kn), dostava se naplaćuje 7,30€ (55,00 kn).

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu provode naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavljamo do ulaza u stambeni objekt, a u slučaju da ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu provodimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavljamo na otoke u slučaju da je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ako možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim situacijama mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti provedena.

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

Načini plaćanja

Svoju narudžbu možete platiti prilikom dostave ili prilikom narudžbe.

Mogući načini plaćanja prilikom dostave su:

  • Gotovina - iznos narudžbe plaćate našem dostavljaču
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - Minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); Visa, Maestro i Mastercard debitne kartice do 12 rata izdanih od strane Zagrebačke banke, Erste banke (korisnici sa aktivnom MB Plus uslugom), Sberbanke, Slatinske banke, Istarske kreditne banke i Agram banke.

Mogući načini plaćanja prilikom narudžbe su:

  • Internet bankarstvo - iznos svoje narudžbe plaćate putem internet ili mobilnog bankarstva, ili u poslovnicama banke, FINA-e, pošte...
  • Karticama jednokratno - sve debitne, kreditne i revolving kartice svih banaka
  • Karticama na rate - minimalan iznos narudžbe iznosi 66,36€ (500,00 kn); isključivo Mastercard ili Visa kreditna kartica Zagrebačke banke do 24 rate, Maestro i Visa debitna kartica ili Visa Premium kartica Privredne banke Zagreb do 36 rata 66,36€ – 199,08€ (500,00 kn – 1500,00 kn) do 12 rata, 199,09€ – 398,17€ (1500,01 kn – 3000,00 kn) do 24 rate, 398,18€ (3000,01 kn) i više do 36 rata, Diners kartica do 12 rata.

Kontaktirajte nas kroz kontakt formu, pošaljite nam e-mail ili nas nazovite. Naše stručno i ljubazno osoblje stoji Vam na raspolaganju te će vam pomoći oko savjetovanja i ostalih upita kako biste za ugodan san odabrali najkvalitetnije proizvode!

Kontakt:

Adresa proizvodnog pogona:

Radnička cesta 10, 48000 Koprivnica
(Ljubazno molimo najaviti dolazak na broj +385 48 864 182)

Radno vrijeme:

Kontaktni centar: Ponedjeljak - petak: 08:00 - 16:00
Proizvodni pogon: Ponedjeljak - petak: 07:00 - 15:00

Zapratite nas na društvenim mrežama